Максим – хлопець нвроку: вн пробираться в добре охоронюван поко Мирослави, щоб заангажувати на нчну дискотеку, тобто: Я тебе запрошую на свято Перуна. Ми запрошумо вас стати частиною Mind Club. Режисери Ахтем Сетаблав та Джон Внн, продюсер гор Олесов, актор Олег Волощенко розповли про сво очкування вд прокату стрчки. Основа блокбастеру – очевидне патротичне послання. У десятц лдерв опинилися картини "Народження зрки" Бредл Купера трилер "Тихе мсце". А от в чому поляга безперечно сильна сторона фльму, так це в його взуальнй реалзац. Гелв кул у нчному лс це не погано. Це завжди знання того, де стоть камера, як працю свтло. Цкава деталь: у монголв за фльмом головний символ – двоголовий орел.
Власне, з цього починаться конфлкт, а потм уже приходить третя сила, якй байдуж наш внутршн проблеми, жах наста для всх. Найжахливше, що псля цього всього фльм знматься чи монтуться, таке враження, без спроб привести хоч щось до ладу. “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. Продюсерами фльму з американського боку Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз. Ну як взагал серйозно можна обговорювати драматизм картини, де безсердечному монголов-вбивц в обличчя кричать надривне: Чому ти це робиш ?! Н, н н. А ось у Захар Беркут з цим усе гаразд. У цьому випадку можна було без шкоди для якост дещо скоротити досить великий хронометраж (132 хв). Цей твр – один з найвдомших у творчост видатного класика укрансько лтератури. (Я свдомо заздалегдь не вивчала акторський склад, щоб не шукати в героях ноземний слд, а фльм повнстю знмали англйською з укранським дубляжем).
Кнокартина Сетаблава Внна – це досить вльна екранзаця популярно лтературно класики, оброблено сценаристами Ярославом Войцешеком Рчардом Ронатом. Вовк пдпорядкував соб ус довколишн земл села, ус визнали його авторитет боярське право. Про це сказав режисер фльму “Захар Беркут” Ахтем Сетаблав в розмов з журналстами на гала-прем’р в кнотеатр “Кивська Русь”, повдомля Укрнформ. У середин картини вдчуваться провисання – через пафосн далоги. Звсно знайшлося. Однак вноч клька мсцевих мисливцв — брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених.