все-таки найбльш кричуще у Захар Беркут – це геро. Не Мирослава, а молода ельфйка Дженфер Коннел! Не брат Максима, а троянський Гектор! Не Богун, а вкнг-берсерк! А все тому, що геро ц пдпорядкован закону чеховсько рушниц. хня доля настльки очевидною для глядача, що у фльм просто нема нчого несподваного. Ну от чому коваль такий сильний, чому його сил придляють стльки уваги? А щоб камння перекидати! Хто бачив – той зрозум.
Оригнальна назва Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. У фльм знмалися й нш ноземн актори з досвдом, проте рзниця мж ними та нашими втчизняними акторами взагал не вдчувалася. У вдповдь на це розлючений хан виршу помститися збираться йти прямо через гори, руйнуючи карпатськ селища. Однак не вийшло. Всеукранська прем’ра фльму Захар Беркут вдбудеться 10 жовтня 2019 року, а телевзйна прем’ра – в 2020 роц на канал Украна, який генеральним меда-партнером проекту.
Захар Беркут на цьому тл вигляда нечувано добре. Тепер вн вважа свом обов'язком помститися кривдникам знищити мсцев поселення. А нам, думаю, не потрбно нчого пояснювати. Зрадник Тугар Вовк розповв хану про секретну стежку, як пробратися до ворога та знищити х. Картинки тако краси в укранському кно, мабуть, ще не було.
На монет можна побачити зображення головного героя фльму, який огляда гори, беркута, що лта помж монголв, напис “Захар Беркут” дату свтово прем’ри - 10 жовтня 2019 року. Той свт, який лежить поза межами нашого дому, ма бути добрим до нашо дитини, тобто до нашого фльму. Прем'ра стрчки з гаслом "У свобод моя сутнсть" запланована вже на 10 жовтня 2018 року. Укранського фльму, який чи не вперше в стор укранського кнематографу розказав про патротичн реч якраз без жодно нотки пафосу. Ну , зрештою, з точки зору нашого – це, поза всякими сумнвами, винятковий фльм. Продюсери: гор Олесов, Юрй Карновський, Джефф Райс, Раджа Коллнз. Ми ж вс прекрасно знамо: зайвий, дубовий такий нескладний патротизм – пафосн промови пронизлив погляди – знищив не один укранський фльм. Цей твр – один з найвдомших у творчост видатного класика укрансько лтератури. Львв’яни першими в Укран побачать цей фльм. Бюджет стрчки чималий: 113,2 млн грн ($4,5 млн), з яких 30 млн грн видлило Держкно.
Зовсм трохи гумору. Буквально один жарт на всю картину: Дочка Тугарина-Вовка? Кажуть, вона одним свом лицем вовкв вдляку – Тод ви створен одне для одного.