Под вдбуваються у 1241 роц. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою доходить до Карпатських гр. Мсцев мисливц – брати Беркути потайки пробираються в табр, звльняють полонених вбивають сина Бурунди. Несамовитий вд лют хан виршу знищити карпатськ поселення. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити численного ворога.
Геро фльму Захар Беркут не шкодують нкого готов знищити будь-кого, хто спробу стати у них на шляху. - Кноробота "Захар Беркут" знята за мотивами оповдання вана Франка. Каскадери кон Я сподваюся, що, крм того, що воно динамчне, яскраве, воно також наповнене змстом емоцями”, – зазначив режисер. Було б непогано перемагати у боротьб за свободу! А ось цього можна досягти тльки за одн умови: днсть народу, взамна пдтримка одне одного. Музику слова написав лдер гурту Святослав Вакарчук. Це дуже важлива складова профес актора. Дитяч рол в стрчц виконають Михайло Корженвський, Андрй Сторож, Юрй рко, Михайло Черняков, Ална Довбуш, вген Лебедин.
Додатков сцени зВакарчуком вдзняли на натурному майданчику студ FILM. ua) та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить на велик екрани 10 жовтня 2019 року. Важко перерахувати, скльки видв рзно збро було задяно у зйомках, але те, що картинка вийшла дуже видовищною – факт. Сетаблав додав, що знайшов у книжц те, що перегукуться з його власними вдчуттями: “Я вдкрив для себе багато емоцй, як закладен всередин цього твору. На гостей свята очкував сюрприз — просто перед входом до кнотеатру анматори Парку Кивська Русь влаштували видовищний перфоманс. Захар Беркут хоча б схожий на фльм, де було проведено якусь роботу хоча б у послдовност само оповд при перенос на екран. Под вдбуваються у 1241 роц.
Паралель напрошуться сама собою. У головних ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Цегмд Церенболд, Елсон Дуд, Олвер Трев, Рок Марс, Андрй санко, Ална Коваленко. Та у Захара Беркута (Роберт Патрк) свй план як цьому протистояти. Це завжди робочий гарний настрй. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Пдтримайте нас за 196 грн на мсяць. Генеральним спонсором фльму та прем'ри була ТМ "Льввське. Так, Цегмд Церенболд, який зграв хана Бурунду, а також тисячник та вовода його вйська Даулет Абдгапаров та Даняр Ахметов разом брали участь у популярному серал Netflix "Марко Поло". 1223 рк. Гелв кул у нчному лс
Допомагають створювати та розвивати яксну незалежну длову журналстику. Ми зможемо надал розвиватись та пдвищувати яксть наших матералв.