На бойовик знадобилось 50 знмальних днв, майже половина з них - 24 - були нчними.
Оригнальна назва - Зйомки кнострчки "Захар Беркут" проходили влтку 2018 року поряд з Синевирською Поляною в Карпатах пд Кивом, де була створена масштабна декораця грсько ущелини. Як каже свому батьков Мирослава: Ти сам мене вчив, що з ворогом треба битися, а не домовлятися! Свобода – альфа омега для тухольцв, вони нею не знехтують навть якщо цною стане власне життя. Вдгуки в цлому з знаком плюс, хоча вказувалися деяк нюанси, як поставили глядачв у глухий кут. Скел, зведен на Трощин, клька десяткв коней, тисяч костюмв ручно роботи, Карпати та озеро Синевр, а ще - голлвудськ актори. Наш Гладатор, День незалежност, 300 спартанцв та той же Володар перснв разом.
Цкава деталь: у монголв за фльмом головний символ – двоголовий орел. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою доходить до Карпатських гр. Святослав Вакарчук спецально для Захара Беркута написав псню Перевал, яка стала саундтреком. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Засмучу непромальовансть деяких сцен, як, наприклад, епзод з ведмедем – звр у ньому надто вже умовний. Скел, зведен на Трощин, клька десяткв коней, тисяч костюмв ручно роботи, Карпати та озеро Синевр, а ще - голлвудськ актори.
Врю, що ця спвпраця допоможе збльшити боксофс та покаже гдн результати. Я говорю про сценарй фльму, про оповдальний матерал. А вбрання (до реч, приголомшливо красиве) зачски жителв карпатсько Тухл були б цлком доречними на зйомках згаданого вже сералу "Вкнги". сторичний екшен став одню з найбльш очкуваних кнотеатральних прем'р осен, до яко привернута величезна увага глядацько та професйно аудитор. Але Максим, рушйна сила нашого фльму, наносить попереджувальний удар по загарбникам та ранить монгольського воначальника Бурунду у самсньке його монгольське серце, вбиваючи у того диного сина. Але у мисливцв на чол з Захаром Беркутом план, як назавжди зупинити ворогв. На що хан вдповв: Я пдкорив багато народв, завдяки таким як ти, що занадто бережуть сво майно. Тепер хан буде робити все, щоб помститись та повнстю позбутись мсцевих мешканцв.
У ролях: Роберт Патрк, Андрй санко, Олег Волощенко, Попп Дрейтон, Ална Коваленко та нш.