сторичний екшен став одню з найбльш очкуваних кнотеатральних прем'р осен, до яко привернута величезна увага глядацько та професйно аудитор. Робота над фльмом тривала клька рокв, у нй брали участь сотн фахвцв з рзних куточкв Украни та свту. Було проведено клька експедицй в Карпати, до консультацй залучен спецалсти з стор та музейн працвники.
Будуть танц. Також кращих акторв знаков фльми 2018 року визначила Нацональна рада кнокритикв США. Свобода, традиц, сторя – те, що об’дну укранцв. Бюджет стрчки чималий: 113,2 млн грн ($4,5 млн), з яких 30 млн грн видлило Держкно. Стрчка подну минуле сучасне. Ось це для мене Захар Беркут.
Ну як взагал серйозно можна обговорювати драматизм картини, де безсердечному монголов-вбивц в обличчя кричать надривне: Чому ти це робиш ?! Н, н н. Виробництвом фльму займалися Kinorob CinemaDay. Кадр з фльму "Захар Беркут" Орда не залиша в живих нкого свою клькстю придушу будь-як вйська. Але тут ситуацю, як не дивно, врятувала темрява печери, де все вдбувалося. Але спроба спростити сюжет для розумння захдного глядача перетворити на сумш тих самих "Спартанцв" з "Престолами", а ще з "Вкнгами" вдалася не у всьому. ua у Кив. Вдмнна лрична лня, пов'язана з романом Мирослави Максима, який по сут головним гером кнооповд. Продюсер: гор Олесов, Юрй Карновський, Джефф Райс, Раджа Коллнз Захар Беркут не позбавлений чеснот.
Тому духу 300 спартанцв: Розквт мпер (2013) тут ви не знайдете. Але нема, повз, не витягли. Читайте також: Лто, а на мен шуба: у Львов розповли, як знмали Захара Беркута Слоган фльму - У свобод моя суть. Вони показали постановч каскадерськ бо, а також — вогняне та кнне шоу. Монголв очкувано зграли казахськ актори, а укранським дсталися так крихти, що говорити нема про що. Непоганий розмах батальних сцен. У далогах Захара Беркута – безодня клше банальних висловв, на кшталт: Я знав, що ти це скажеш! У фльм часто трапляються огрхи: нод пдкачу темп, нод саундтрек набрида… Постановка бльшост бов, будьмо вдверт, слабка, це видно з рзкого монтажу, що скаче. Фльм Ахтема Сетаблава та Джона Вна Захар Беркут залиша укранськ кноекрани, збравши у прокат 35,5 млн грн.
Ну ось це те, що залишилося вд повст вана Франка. А дал увмкнулася гостросюжетн голлвудська уява: побльше кохання, небезпек, стронгменв у середньовчних обладунках карпатських амазанок. Бодай одн. цього достатньо.