У центр стор – Максим (Алекс МакНколл), молодший син Захара Беркута. Як справжнй Ромео, вн закохуться у дочку боярина Вовка Мирославу (Попп Дрейтон). Мирослава не згодна з феодальними замашками батька повнстю дотримуться лн тухольцв. Урешт-решт вона переходить на хнй бк разом з героями вста проти монголв. Ну а все нше – нескнченна рзанина бг лсами.
Бажате читати першим найважливш новини Луцька та Волин? Приднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram. Картинки тако краси в укранському кно, мабуть, ще не було. На монет можна побачити зображення головного героя фльму, який огляда гори, беркута, що лта помж монголв, напис “Захар Беркут” дату свтово прем’ри - 10 жовтня 2019 року. Рада Беркут. Гост виставки зможуть дзнатися подробиц про створення фльму та посплкуватися з творцями фльму та акторами в неформальнй атмосфер в рамках фуршету. Ворог на пдход до Карпат. Сьогодн, 9 жовтня, у столичному кнотеатр “Кивська Русь” вдбудеться масштабна прем’ра сторично драми “Захар Беркут“. В головних ролях: Роберт Патрк, Томм Фленаан, Алекс МакНколл, Попп Дрейтон, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майрс, Ержан Нуримбет, Ална Коваленко
У далогах Захара Беркута – безодня клше банальних висловв, на кшталт: Я знав, що ти це скажеш! У фльм часто трапляються огрхи: нод пдкачу темп, нод саундтрек набрида… Постановка бльшост бов, будьмо вдверт, слабка, це видно з рзкого монтажу, що скаче. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Чому треба дивитись Справжня яксна та незалежна журналстика потребу багато часу, зусиль та витрат, це дйсно недешево. Головною рушйною ж силою фльму син Захара Максим – спритний молодий мисливець, який закохуться у дочку боярина Тугара Вовка. Зйомки вдбувалися в Карпатах, на озер Синевир, та пд Кивом. Старйшину Захара Беркута зграв зоряний американський актор (хоч дещо побляклий) – Роберт Патрк, найбльшу популярнсть якому принесла роль рдкого робота-вбивц в Термнатор-2: Судний день (1991). До реч, глядачев, який не в тем, не так просто розбратися чому? Хан виршу скористатися цю ворожнечею пдштовху Тугара Вовка до зради.
У "Захар Беркут" можна побачити карпатське озеро Синевр, оповите туманами, гори селище Тухля, де живуть горд мешканц Карпат. Пдбиваючи пдсумки, скажу, що для мене весь Захар Беркут вдображений у динй сцен: любовнй, Максима Мирослави. Сотн рзних видв збро, клька десяткв коней, бо на мечах, трюки, масштабн битви - для всього цього у "Захар Беркут" знадобилися каскадери. Якщо перший вдомий по роботах "Хайтарма" (2012), "Кборги" (2017), то в актив другого нема вдомого кно. Вн – серцевина фльму, а ось його оболонка – це Голлвуд. Бурунда люту. квадратних метрв штучних скель з'явилися на Трощин. “ якщо ця стрчка отрима в Укран гарний фдбек, це буде довол потужним пдрунтям для того, щоб потм вдбувся мжнародний прокат… А я очкую насамперед емоцйно реакц. Тепер хан буде робити все, щоб помститись та повнстю позбутись мсцевих мешканцв.
Для проекту було створено понад 600 оригнальних костюмв, що склало бльше нж 3 000 одиниць одягу, сотн екземплярв збро, аксесуарв, прикрас, посуду.