Ми планумо розвивати Mind Club: обсяг матералв доступних сервсв проектв. Уже сьогодн вс члени клубу:
Тим бльше, що тут свй Нед Старк (Захар), Ходор (Петро коваль) навть тршечки Джона Сноу з його нестримною гртт (Максим Мирослава). Але що ми бачимо? Губи, плеч, губи, плеч… один статичний поставний кадр з голою дупкою двома нжками. На пдступах до Карпат вйсько зупинилося, готуючись перетнути гори. Для укранського кнопрокату сума у 35,5 млн гривень значною. Дивться тизер онлайн на Радо МАКСИМУМ! Квитки вже у продажу. Захар Беркут – повнометражний художнй фльм укрансько студ Kinorob, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка.
Паралель напрошуться сама собою. Вн оператор Юрй Король – головн люди цього фльму. Нагадамо, 28 листопада в широкий укранський прокат вийде сторичний трилер Цна правди польсько режисерки Агнешки Голланд, генеральним меда партнером якого виступа канал Украна. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Вдсутнсть штучного. ця ущелина стала для мене найважчою та цкавою роботою. Для мене справжня честь зграти цього персонажа, який займа таке важливе мсце в укранському фольклор". На вдмну вд багатьох сторй надихаючих поразок у цьому сегмент, в цй ми все ж таки натовкли пики загарбникам. Проте багато деталей, символв та образв дозволяють зчитати паралел з сучасними подями та конфлктом укранцв з ншим агресором. В укранському прокат стрчка з 10 жовтня 2019 року.
Не впевнена, що зменшення хньо клькост не вплинуло б на динамку фльму… та все ж, як на мене, романтичну лню фльму можна було б трохи пдсилити. Найгрша риса фльму в його затягнутост. На Закарпатт у Синевирськй Полян розпочалися зйомки повнометражного сторичного екшена "Захар Беркут" режисера Ахтема Сетаблава, що створються компаню Kinorob за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Квитки вже у продажу. хоча ван Франко, за чию повстю знятий фльм, ще два столття тому проспойлерив увесь сюжет, фльм трима в напруз до останнього.
Патрк, класичний приклад актора одн рол, термнатора Т-1000 з фльму Джеймса Кемерона Термнатор 2, звсно, тут не головним гером. Вн був запрошений стояти шановним стовпом посеред декорацй села, демонструвати потрбн емоц та ставати в потрбн пози. Вн гра як справжнй професйний заробтчанин у рол Дда Мороза в перод новорчних ялинок, жодного разу на даючи засумнватися, що вн Захар Беркут – кремезний дд, старйшина вльного села Тухл, батько всм Карпатам та двом чудовим синам-мисливцям вану та Максиму й люблячий чоловк. Коли на одного запрошеного гостя стльки ролей, краще просто стояти на мсц, що Патрк й робить з стоцизмом.