Вона змушу задуматися, як бути, коли звичне розмрене життя опиняться пд загрозою. Продовжимо про недолки. Перед показом режисер фльму Ахтем Сетаблав розповв, що голвудськ актори няк не могли зрозумти, чому увесь реквзит – натуральний, з дерева. Але нема, повз, не витягли. 15 год вдбудеться екскурся виставкою Свт Захара Беркута. Монгольське вйсько руба, вбива спалю все що бачить. Це труднощ перекладу.
Так, Захар Беркут – це кно, створене за голлвудськими шаблонами. Навть шляхетний вчинок Тугара Вовка не справля особливого враження, нема сили ефекту! Ну, або поплакав монгол над тлом мертвого сина, що? Все одно вс монголи – вбивц, а вс тухольц – свят ягнята! Все одно вс монголи – вбивц, а вс тухольц – невинн ягнята! У цьому проблема: Захар Беркут пропону глядачев банальн, зажджен голлвудськ стини категор В. Вони показали постановч каскадерськ бо, а також — вогняне та кнне шоу. Режисер зазначив, що вс ноземн актори прочитали цю повсть ставили дуже багато запитань. Для клпу були використан кадри з фльму. Розрахований укранський екшн на аудиторю 12+ та йтиме у кнотеатрах до понедлка, 15 жовтня. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. Костюми прикраси - коп з музев
Голлвудський актор, який зграв старйшину — Захара Беркута, розповдав, як був вражений красою укранських Карпат як з захватом переносився у суворе життя грського племен Х столття: "Я бачу, що укранц дуже пишаються сторю, описаною в повст "Захар Беркут", що для них ця сторя дуже важливою. Стрчка позбавлена ??яскравих фарб, це дещо напружу. за п’ять рокв я бачив свою маму свого батька тльки трич”, – розповв Ахтем. Це, як то кажуть, – повний навняк. “ якщо ця стрчка отрима в Укран гарний фдбек, це буде довол потужним пдрунтям для того, щоб потм вдбувся мжнародний прокат… А я очкую насамперед емоцйно реакц. Мовляв, в Голвуд так реч виготовляють з пластика… У понедлок, 7 жовтня, у Львов вдбудеться допрем’рний показ сторичного екшену Захар Беркут.
Також вони повдомили, що розпочинаться пдготовка до показв в нших кранах.