Якщо ви читате нас, якщо вам подобаться та ви цнуте те, що ми робимо, – пропонумо вам вступити до спльноти Mind.
“Драматургя вана Франка - це свтова драматургя, тому що вн опкувався питанням з чого починаться розподл людей на добрих чи злих, за що людина здатна померти найголовнше - за що здатна жити. Орда жорстоких вбивць-монголв, як справжнй бич Божий, незлченною голодною сараною рухаться по свту знищу усе на свому шляху. Далеко не щороку на екранах показують укранське кно такого розмаху, з такою претензю, з таким бюджетом. Це, скорше, фантазя у конкретному сторичному час та приблизному мсц. Я говорю про сценарй фльму, про оповдальний матерал. А велика мжнародна команда проекту налчувала понад 300 фахвцв. Було б непогано перемагати у боротьб за свободу! А ось цього можна досягти тльки за одн умови: днсть народу, взамна пдтримка одне одного. Звсно знайшлося. Розбиремося чому.
"Захара Беркута" знмали неподалк Синевирсько поляни. Я сподваюся, що, крм того, що воно динамчне, яскраве, воно також наповнене змстом емоцями”, – зазначив режисер. Автори фльму подякували глядачам. сторичний екшен був представлений на багатьох мжнародних кноринках, де неабияк зацкавив свтову аудиторю. Звдси головне послання картини: днаймося! Ви ж тухольц! Боронмося разом!. Вдумайтеся: Ахтем Сетаблав, режисер цього фльму, на майданчику керував Термнатором! Думаю, що кожен ма пти найближчим часом в кнотеатр, аби не тльки пдтримати укранське кно, а й побачити новий рвень нашо ндустр”, - подлився враженнями Анатолй Анатолч, ведучий програми Ранок з Украною на телеканал Украна, автор продюсер проекту Зе Интервьюер. (Я свдомо заздалегдь не вивчала акторський склад, щоб не шукати в героях ноземний слд, а фльм повнстю знмали англйською з укранським дубляжем). Зйомки фльму вдбувалися англйською мовою, в кнотеатрах в Укран його покажуть з укранським дубляжем. Найгрша риса фльму в його затягнутост. Виробництво стрчки проходить у тснй спвпрац з колегами з США.
Додамо, що загалом на створення фльму пшло 1000 днв та 113 мльйонв гривень. Було проведено клька експедицй в Карпати. Це несерйозно. Це, в першу чергу, глядацьке кно. У головних ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Цегмд Церенболд, Елсон Дуд, Олвер Трев, Рок Марс, Андрй санко, Ална Коваленко.
Всеукранська прем’ра стрчки запланована на 10 жовтня 2019 року.