У проект також узяли участь голлвудськ колеги. Продюсерами фльму з американського боку виступили Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз.
Ранше повдомлялося, що до знмально команди Захара Беркута придналися голвудськ колеги. Це просто позамежний рвень! Вони з раннього дитинства працюють з цими тваринами, це помтно - просто якесь кунг-фу. Верховний правитель настльки озлоблений всм, що вдбуваться, що не здогадуться в яку дурну пастку вн потрапив. Це не для 2019-го року, коли вс ми розбалуван Netflix`ами Джокерами. Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями:
Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. Жанр: бойовик, сторичний екшен Для зйомок фльму спецально побудували декорац селища у Васильквському район Кивсько област. Ба бльше: все сказане ма якийсь зв’язок з тим, що ми бачимо на екран. Пдтримайте нас за 196 грн на мсяць.
Вдумайтеся: Ахтем Сетаблав, режисер цього фльму, на майданчику керував Термнатором! Думаю, що кожен ма пти найближчим часом в кнотеатр, аби не тльки пдтримати укранське кно, а й побачити новий рвень нашо ндустр”, - подлився враженнями Анатолй Анатолч, ведучий програми Ранок з Украною на телеканал Украна, автор продюсер проекту Зе Интервьюер. Напевно, банально не вистачило коштв. Жести, з яких роблять гфки. До зйомок долучився Голвуд. Окрм цього, з нагоди прем’ри фльму, в Укран випустили тематичну марку та србну монету вд “Ощадбанку”. Для хорошого фльму часто достатньо одного-двох сильних акторв та стльки ж – сильних персонажв. в цьому дуже допомогли експедицйн матерали з музею "Шевченквський Гай" у Львов, - розповла, як шукала де для створення жночих образв у фльм Антонна Белнська.
Спецально для сторичного екшену було створено понад 600 оригнальних костюмв, що склало бльше нж 3 000 одиниць одягу, сотн екземплярв збро, аксесуарв, прикрас, посуду. Над проектом працювали до 40 майстрв, як дослджували сторичний одяг та створювали костюми, м допомагали ремсники з цло Украни.ТОВ Студя Кнороб за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно створили повнометражний художнй фльм Захар Беркут за мотивами однойменно повст вана Франка.