Для зйомок фльму спецально побудували декорац селища у Васильквському район Кивсько област.
в цьому дуже допомогли експедицйн матерали з музею "Шевченквський Гай" у Львов, - розповла, як шукала де для створення жночих образв у фльм Антонна Белнська. Це наш, якщо бажате, карпатський пеплум чи середньовчний епос. Разом з Ахтемом Сетаблавим в якост спврежисера над стрчкою працю Джон Внн. Факти про фльм "Захар Беркут" Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Зйомки фльму вдбувалися англйською мовою, в кнотеатрах в Укран його покажуть з укранським дубляжем.
Сетаблав додав, що знайшов у книжц те, що перегукуться з його власними вдчуттями: “Я вдкрив для себе багато емоцй, як закладен всередин цього твору. Найгрша риса фльму в його затягнутост. 00 год в музейно-культурному комплекс Львварня (вул. Але у мисливцв на чол з Захаром Беркутом план, як назавжди зупинити ворогв. квадратних метрв штучних скель з'явилися на Трощин. Под фльму Захар Беркут розгортаються в 1241 роц, коли монгольська орда на чол з ханом Бурундою прийшла в укранськ Карпати, все руйнуючи на свому шляху. Вдео оприлюднили на канал YouTube FILM.
Саме тому ми створюмо можливсть платно щомсячно пдписки – Mind Club. Бурунда люту. Перша важлива рч стосуться жахливо бди укранського глядацького кно – нарративу. Цкав факти про фльм "Захар Беркут": Стрчка стала одним з переможцв 9 птчингу Держкно та отримала 30 млн. Вн був запрошений стояти шановним стовпом посеред декорацй села, демонструвати потрбн емоц та ставати в потрбн пози. Режисери Ахтем Сетаблав та Джон Внн, продюсер гор Олесов, актор Олег Волощенко розповли про сво очкування вд прокату стрчки.