Якщо ви читате нас, якщо вам подобаться та ви цнуте те, що ми робимо, – пропонумо вам вступити до спльноти Mind.
Скльки з нас пам’ята схожу сцену у фльм Снайдера? Тут повинн бути видовищн та вражаюч битви. 30 год в кнотеатр Multiplex Spartak. хоча один з геров картини вигуку: Не втрачай ври, друже!, наче заклиа глядачв довритися Захару Беркуту, поврити у його яксну винятковсть – а все-таки передумов для цього не видно. На велик екрани стрчка вийде 10 жовтня 2019 року. Укранського фльму, який чи не вперше в стор укранського кнематографу розказав про патротичн реч якраз без жодно нотки пафосу. Головною рушйною ж силою фльму син Захара Максим – спритний молодий мисливець, який закохуться у дочку боярина Тугара Вовка.
Однак вноч клька мсцевих мисливцв — брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Пдтримайте нас за 196 грн на мсяць. Не впевнена, що зменшення хньо клькост не вплинуло б на динамку фльму… та все ж, як на мене, романтичну лню фльму можна було б трохи пдсилити. з необхдних 75 млн. Над фльмом працювала укранська кнокомпаня Kinorob та американська компаня CinemaDay. У темряв точаться й ус розмови (прямо якась хронка партизанського руху). Набги Монгольсько орди на слов'янськ земл не припиняються. Однак брати Беркути не збираються так просто дозволяти вйську хана Бурунди забирати все, що йому заманеться.
насправд цьому фльмов був потрбен не Роберт Патрк. Тому до нього треба пдходити перш за все як до ндустрального продукту, де важлива не творчсть одного режисера-автора, а стан ндустр як сукупност професйних груп, кожна з яких робить свою справу добре чи н. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Як справжнй Ромео, вн закохуться у дочку боярина Вовка Мирославу (Попп Дрейтон). Адже треба було не тльки створити правдоподбну природну локацю, а ще й прорахувати, як хто там буде рухатися, де знаходитимуться актори, каскадери, кон, камери й так дал", - розповдав художник-постановник Влад Одуденко. “Захар Беркут” - укранський сторичний фльм режисерв Ахтема Сатаблава та Джона Внна. Старйшину Захара Беркута зграв зоряний американський актор (хоч дещо побляклий) – Роберт Патрк, найбльшу популярнсть якому принесла роль рдкого робота-вбивц в Термнатор-2: Судний день (1991).
Синопсис: 1241 рк. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою рухаться на захд, винищуючи все на свому шляху. Дйшовши до високих Карпатських гр, вйсько зупиняться бля пднжжя. Однак вноч клька мсцевих мисливцв, брати Беркути, потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Несамовитий вд лют хан виршу йти навпростець, щоб помститися знищити карпатськ поселення. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.Оригнальна назва: Захар Беркут