Дитяч рол в стрчц виконають Михайло Корженвський, Андрй Сторож, Юрй рко, Михайло Черняков, Ална Довбуш, вген Лебедин.
Продюсер фльму гор Олесов щиро подякував спонсорам за пдтримку фльму та спльну роботу над його просуванням: Коли знмали фльм, були перш за все зосереджен на стор. Навряд чи варто пояснювати, хто такий ван Франко й що таке повсть Захар Беркут. нехай боги виршать долю прокату Захара Беркута…Оригнальна назва: У далогах Захара Беркута – безодня клше банальних висловв, на кшталт: Я знав, що ти це скажеш! У фльм часто трапляються огрхи: нод пдкачу темп, нод саундтрек набрида… Постановка бльшост бов, будьмо вдверт, слабка, це видно з рзкого монтажу, що скаче. Перед показом режисер фльму Ахтем Сетаблав розповв, що голвудськ актори няк не могли зрозумти, чому увесь реквзит – натуральний, з дерева. 1241 рк.
ua у Кив. насправд цьому фльмов був потрбен не Роберт Патрк. Будьмо справедливими. - Було примно працювати над святковими костюмами. Автор сценарю - Ярослав Войцешек зазначив, що йому одразу сподобалась дея екранзувати Франкового “Захара Беркута”, адже це один з небагатьох творв у нашй лтератур, де укранц не страждають, а з гднстю перемагають ворога, який за чисельнстю набагато бльший. Под фльму Захар Беркут розгортаються в 1241 роц, коли монгольська орда на чол з ханом Бурундою прийшла в укранськ Карпати, все руйнуючи на свому шляху. На нашу землю прийшли гост, яких нхто не кликав - монголо-татари пд проводом жорстокого хана Бурунди.
На широкому екран глядач побачать: Андря санка (Кборги), Олега Волощенка (Сторожова Застава), Роберта Патрка (Термнатор 2: Судний день, Мцний горшок 2, Останнй кногерой, Ангели Чарл 2), Цегмда Церенболда (Вйсько Мин Бала), Томм Фленагана (Хоробре серце, Гладатор, Мсто грхв ), Попп Дрейтон (Абатство Даунтон, Русалочка), Аяна Утепбергена (Вйсько Мин Бала, Дамантовий меч), Алекса МакНколла (5-та хвиля, Аксель), Вктора Жданова (Кборги), ржана Нуримбета (Сторожова Застава, Сардар, Меч перемоги, Наречена), Елсон Дуд (ндана Джонс останнй хрестовий похд, Вид на вбивство), Алну Коваленко, Дуалета Абдигапарова (Кочвник, Лквдатор, Орда), Рок Майрса, Олега Стефанова, Нуркена Туматава (МакМафя), Олвера Тревену, Марину Кошкну, Марата Абдулава (Лквдатор, Тараз), Станслава Лозовського, Даняра Ахметова, Вкторю Клещенко-Пилипчук та нших. Бюджет “Захара Беркута” 113 млн гривень, з який 30 млн надало Державне агентство Украни з питань кно. Актори Парку були одягнен в костюми фльму та грали на барабанах, трембтах й нших народних автентичних нструментах. Як свято Перуна, так три чверт фльму проходять у темряв: суцльна нч багаття. Львв’яни першими в Укран побачать цей фльм вже 7–го жовтня.
Бо це красива карпатська легенда в популярнй нтерпретац. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Майже половина фльму — це власне добротний екшн. Битви, двобо, засдки, кнн трюки та нша середньовчна картинка. , звичайно, те, що любить глядача — мсцева автентика. Максим запрошу Мирославу на язичницьке свято, а там танц, звитяги, ходння по вугликах, трембти внки з вогниками на загадковому озер. Автентично? Не знаю. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. , звичайно, найбльша краса цього фльму — Карпати. "Захара Беркута" знмали неподалк Синевирсько поляни. Гори у фльм вийшли рзними — денними нчними, коли треба — живими, а коли — мстичними. вишенька на торт — саундтрек вд самого "Океану ельзи". Що тут говорити, вн вже у мене в телефон.