Для укранського кнопрокату сума у 35,5 млн гривень значною. Нараз найкасовшим укранським фльмом комед Я, ти, вн, вона (2018 рк, 6,8 млн грн), Скажене веслля (2018 рк, 5,9 млн грн, а також мультфльм Викрадена принцеса (2018 рк, 36,4 млн грн).Скел, зведен на Трощин, клька десяткв коней, тисяч костюмв ручно роботи, Карпати та озеро Синевр, а ще - голлвудськ актори.
Ворог на пдход до Карпат. Ранше повдомлялося, що до знмально команди Захара Беркута придналися голвудськ колеги. В Укран давно говорили про створення видовищного сторико-патротичного екшена в дус бойовика 300 спартанцв. Зи сис Карпати, – повинен був казати Захар Беркут монгольському воначальнику у кнц, скидуючи його ногою з фнально каменюки. Режисери Ахтем Сетаблав, Джон Внн, Украна-США, 2019 рк. Зовсм трохи гумору. Саме через нього я зацкавився цим проктом… Та деологчна конструкця, яку прагнув втлити в життя Тугар Вовк, увйшла в конфлкт з свтобаченням Захара Беркута. Гелв кул у нчному лс
Чому ми впроваджумо платну пдписку? Особливо псля успху фльму 2006 року з Джерардом Батлером у головнй рол. Хоча загалом при такому мнмум лричних сцен (увага, невеличкий спойлер – навть однй нтимнй сцен!) почуття геров та хн стосунки передан зрозумло щиро. Монгольська орда пд кервництвом жорстокого хана Бурунди поспша вдправитися на Захд. Як в цлому роботою Церенболда в "Захар Беркут". ось не скажеш, що все це нерозумно. саме про це наша нова псня”, - додав лдер “Океану Ельзи” та автор псн, Святослав Вакарчук. Ранше повдомлялося, що до знмально команди Захара Беркута придналися голвудськ колеги. Розмах був востину голлвудський. Я говорю про сценарй фльму, про оповдальний матерал.
Продюсерами фльму з американського боку Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз. “Творц фльму оголосили про масштабний перформанс, присвячений цй под. Все, що м було потрбно - вдправити орду в гори. в цьому дуже допомогли експедицйн матерали з музею "Шевченквський Гай" у Львов, - розповла, як шукала де для створення жночих образв у фльм Антонна Белнська. ua з спецальними декорацями грсько ущелини. Вдало зображен кнн битви – до 70 вершникв у кадр. Вн переходить на бк монголв. - Зйомки кнострчки "Захар Беркут" проходили влтку 2018 року поряд з Синевирською Поляною в Карпатах пд Кивом, де була створена масштабна декораця грсько ущелини. Однак перед обличчям непереможного ноземного ворога тухольський старйшина Захар Беркут (Роберт Патрк) пропону забути про чвари об’днатися в м’я дино мети – перемоги над монголами. Якщо перший вдомий по роботах "Хайтарма" (2012), "Кборги" (2017), то в актив другого нема вдомого кно.
Одного разу вноч мисливцям братам Беркутам вдаться пробратися у ворожий монгольський табр звльнити полонених. У вдповдь на це розлючений хан виршу помститися збираться йти прямо через гори, руйнуючи карпатськ селища.