7 жовтня у Львов вдбувся допрем’рний показ: обрали наше мсто, тому що тут творив ван Франко, а також под повст вдбуваються на територ сучасно Льввщини.
Тепер хан буде робити все, щоб помститись та повнстю позбутись мсцевих мешканцв. Це, як то кажуть, – повний навняк. Для зйомок фльму спецально побудували декорац селища у Васильквському район Кивсько област. Ось ц сам голлвудськ стандарти Захара Беркута, бува, даються взнаки. А в намистах жнок я використала коп з музейних експонатв.
Ось ц сам голлвудськ стандарти Захара Беркута, бува, даються взнаки. Автори фльму подякували глядачам. Розмах був востину голлвудський. Слоган фльму - У свобод моя суть. Напвгол ван з Максимом, як на початку фльму бгають лсом спритно метають у дерева сокири, якби не нюанси зовншност, легко зйшли б, наприклад, за пвнчноамериканських нданцв. У центр стор – Максим (Алекс МакНколл), молодший син Захара Беркута. (Я свдомо заздалегдь не вивчала акторський склад, щоб не шукати в героях ноземний слд, а фльм повнстю знмали англйською з укранським дубляжем). Фльм – про под 1241 року, коли монгольська орда напала на слов’янськ поселення в Карпатах. Епчний екшн. Вона змушу задуматися, як бути, коли звичне розмрене життя опиняться пд загрозою.
Для клпу були використан кадри з фльму. Всеукранська прем’ра фльму Захар Беркут вдбудеться 10. Отримують доступ до закритих матералв Mind (до щомсячного випуску, в якому ми дослджумо та аналзумо, як працюють цл галуз; до щотижневих аналтичних пдсумкв). Руйнуючи все на свому шляху, вйська хана Бурунди зупиняються у Карпат. Цей похд на танц й виршить подальшу долю Мирослави, коли й доведеться обирати мж батьком громадою Максима. мж цими двома, як ми пам'ятамо, конфлкт.
Цкава деталь: у монголв за фльмом головний символ – двоголовий орел. Можливо, у вонв-кочвникв теж були подбн зображення, але зараз це жорстко асоцються з Росйською мперю.