Бо це красива карпатська легенда в популярнй нтерпретац. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Майже половина фльму — це власне добротний екшн. Битви, двобо, засдки, кнн трюки та нша середньовчна картинка. , звичайно, те, що любить глядача — мсцева автентика. Максим запрошу Мирославу на язичницьке свято, а там танц, звитяги, ходння по вугликах, трембти внки з вогниками на загадковому озер. Автентично? Не знаю. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. , звичайно, найбльша краса цього фльму — Карпати. "Захара Беркута" знмали неподалк Синевирсько поляни. Гори у фльм вийшли рзними — денними нчними, коли треба — живими, а коли — мстичними. вишенька на торт — саундтрек вд самого "Океану ельзи". Що тут говорити, вн вже у мене в телефон.
“ якщо ця стрчка отрима в Укран гарний фдбек, це буде довол потужним пдрунтям для того, щоб потм вдбувся мжнародний прокат… А я очкую насамперед емоцйно реакц. Пд час брифнгу команда фльму подлилася враженнями вд процесу створення сторичного екшену. Роль молодшого сина Захара – Максима – виконав молодий американський актор Алекс МакНколл; зрадника Тугарина-Вовка втлив менитий шотландський артист Томм Фленаган (Гладатор, Мсто грхв), а його дочку ( кохану Максима) Мирославу – британська актриса Попп Дрейтон (Абатство Даунтон). Ну як взагал серйозно можна обговорювати драматизм картини, де безсердечному монголов-вбивц в обличчя кричать надривне: Чому ти це робиш ?! Н, н н. "Я багато вивчала бойквський стрй та взагал укранськ традицйн прикраси. Фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить на велик екрани 10 жовтня 2019 року. Непоганий розмах батальних сцен. Сюжет розгортаться в 1241 роц.
Довдково. Вони ще . Допомагають створювати та розвивати яксну незалежну длову журналстику. Кадр, який залива свтло мсяця. Вд самого початку зйомок до проекту була привернута значна увага глядацько та професйно аудитор. У Львов вдбувся допрем’рний показ Захара Беркута. Клепарвська, 18) трива виставка Свт Захара Беркута. Як справжнй Ромео, вн закохуться у дочку боярина Вовка Мирославу (Попп Дрейтон). Однак брати Беркути не збираються так просто дозволяти вйську хана Бурунди забирати все, що йому заманеться. Але все ж головна претензя до екранзац "Захара Беркута" не в тому, що написану Франком сторю боротьби вльного карпатського народу з монгольськими загарбниками перетворили на досить вторинний за голлвудськими мрками очевидно клшований сюжет.
Одного разу мисливц брати Беркути проникають у ворожий монгольський табр звльняють полонених. Це просто позамежний рвень! Вони з раннього дитинства працюють з цими тваринами, це помтно - просто якесь кунг-фу. сторичний екшен Захар Беркут став найбльш очкуваною укранською кнотеатральною прем'рою ц осен. “Драматургя вана Франка - це свтова драматургя, тому що вн опкувався питанням з чого починаться розподл людей на добрих чи злих, за що людина здатна померти найголовнше - за що здатна жити. Найбльш впзнаваним обличчям зрка "Термнатора 2", рдкий термнатор Т-1000, агент ФБР у серал "Секретн матерали" - Роберт Патрк.
Ранше глядач побачили тизер-трейлер проекту – вдео нового для укранського ринку формату, який зазвичай використовуться голлвудськими мейджорами на етап пост-продакшну. Тизер-трейлер стрчки Захар Беркута можна подивитися за посиланням.