Ранше повдомлялося, що першою краною в вроп, яка покаже сторичний екшн “Захар Беркут”, стане спаня.Про це йдеться на сторнц фльму у Facebook.
Роберт Патрк розповв про ставлення до свого персонажу: "Найбльш близькою в образ Захара для мене виявилася саме його воля до боротьби за свою свободу. Тугар Вовк – галицький боярин та прибув на Тухольщину, оскльки сам Данило Галицький дав йому у володння ц земл. Монголв очкувано зграли казахськ актори, а укранським дсталися так крихти, що говорити нема про що. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. Ти нби розумш, що хн притягнули за вуха, що все зроблено шаблонно, незграбно. Кадр з фльму "Захар Беркут"У прокат вийшов Захар Беркут – ще одне укранське кно бльш-менш патротичного спрямування. У вдповдь на це розлючений хан виршу помститися збираться йти прямо через гори, руйнуючи карпатськ селища. Це, скорше, фантазя у конкретному сторичному час та приблизному мсц.
Тому до нього треба пдходити перш за все як до ндустрального продукту, де важлива не творчсть одного режисера-автора, а стан ндустр як сукупност професйних груп, кожна з яких робить свою справу добре чи н. Нагадамо, проект став переможцем Дев'ятого птчингу Державного агентства Украни з питань кно. Мсцев мисливц на чол з Захаром Беркутом абсолютно не хочуть знищення поселень, тому створили свй план, як зупинити монголв раз назавжди. йдеться не тльки про безпрецедентний бюджет 113,5 млн грн, 30 млн з яких – державн. Також у фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв — з Украни та Казахстану. Захар Беркут мг бути яким завгодно, але це кно, майже не дина козирна риса якого повинна була бути у екшен.
Бодай одн. Виявляться, смливий мисливець Захар Беркут його група однодумцв готов знищити вйсько у них для цього фантастичний план. Нагадамо, Захар Беркут екранзацю твору вана Франка. Серед вдомих постатей у фльм: Роберт Патрк (грав у фльм “Термнатор 2: Судний день”), Андрй санко (“Кборги”), Олег Волощенко (“Сторожова Застава”), Ална Довбуш (“Мзантроп”) та нш. Роберт Патрк розповв про ставлення до свого персонажу: "Найбльш близькою в образ Захара для мене виявилася саме його воля до боротьби за свою свободу. Це завжди робочий гарний настрй. Однак вноч клька мсцевих мисливцв - брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Читайте також: Вд романтики до бойовика: Найочкуванш кноновинки жовтня
Зовсм трохи гумору. Буквально один жарт на всю картину: Дочка Тугарина-Вовка? Кажуть, вона одним свом лицем вовкв вдляку – Тод ви створен одне для одного.