У головних ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Томм Фленаган, Попп Дрейтон, Цегмд Церенболд, Елсон Дуд, Олвер Трев, Рок Марс, Андрй санко, Ална Коваленко.
7 жовтня у Львов вдбувся допрем’рний показ: обрали наше мсто, тому що тут творив ван Франко, а також под повст вдбуваються на територ сучасно Льввщини. Ранше повдомлялося, що першою краною в вроп, яка покаже сторичний екшн “Захар Беркут”, стане спаня. 30 год запланована прес-конференця за участ команди фльму, яку вестиме Андрй Алферов — кнознавець, кнокритик, телеведучий, член Мжнародно асоцац кнопреси (FIPRESCI). Пдтекст. Як задум фльму – для експорту за кордон його вдразу знмали англйською мовою з ноземними акторами, а на головну роль карпатського старйшини покликали Роберта Патрка, вдомого за роллю рдкого робота Т-1000 у культовому бойовику "Термнатор 2: Судний день". Вс елементи, одяг, навть удзики були зроблен вручну. Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями: Нхто не очкував, що комусь спаде на думку ризикнути пробратися через серйозну охорону, щоб звльнити полонених. Це не для 2019-го року, коли вс ми розбалуван Netflix`ами Джокерами. вона надзвичайно допомага режисеру, оператору, коли актор якимсь свом 25-м почуттям точно зна, як рухаться камера, з якою швидкстю, де саме зараз вн повинен перебувати.
все-таки найбльш кричуще у Захар Беркут – це геро. Розрахований укранський екшн на аудиторю 12+ та йтиме у кнотеатрах до понедлка, 15 жовтня. 10. Якщо перший вдомий по роботах "Хайтарма" (2012), "Кборги" (2017), то в актив другого нема вдомого кно. До реч, глядачев, який не в тем, не так просто розбратися чому? Хан виршу скористатися цю ворожнечею пдштовху Тугара Вовка до зради. Й тепер маленьке село Тухля на чол з Захаром Беркутом буде протистояти Бурунд з його ордою та Тугару Вовку з його дружиною.
Мен здаться, що переосмислити цнност ма кожен з нас та подивитися цей фльм”, - вген Галич, лдер гурту О. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Це дуже важлива складова профес актора. з державного бюджету. Дйшовши до високих Карпатських гр, вйсько зупиняться бля пднжжя. Зникають мотивац геров, логстика персонажв по мсцям та нод часам фльму нагаду якийсь фантастичний бойовик про телепортування та подорож у час водночас.
“Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. тому я прочитав його, передивився клька разв надзвичайний фльм Леонда Осики. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Чудовий склад акторв, надзвичайна атмосфера, метафоричний фльм з чтким громадянським меседжем. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав.