Долучайтесь до каналу Украна в месенджерах, аби дзнаватись першими про актуальн та обран матерали за посиланнями:
Вд самого початку зйомок до проекту була привернута значна увага глядацько та професйно аудитор. , звичайно, найбльша краса цього фльму — Карпати. Додатков сцени зВакарчуком вдзняли на натурному майданчику студ FILM. Також не треба забувати, що ця стрчка – продукця з англомовним актором та знмалася на англйськй мов, а потм фльм ще дублювався укранською. Факти про фльм "Захар Беркут"
Плюс середньовчний антураж, який дос розбурху уми через пвроку псля завершення сералу "Гра престолв". У темряв точаться й ус розмови (прямо якась хронка партизанського руху). Адже треба було не тльки створити правдоподбну природну локацю, а ще й прорахувати, як хто там буде рухатися, де знаходитимуться актори, каскадери, кон, камери й так дал", - розповдав художник-постановник Влад Одуденко. У гр акторв, у хньому зовншньому вигляд, в декорацях – нде не вдчувалась награнсть чи неприроднсть. Ну а все нше – нескнченна рзанина бг лсами. Тугар Вовк – галицький боярин та прибув на Тухольщину, оскльки сам Данило Галицький дав йому у володння ц земл. Несамовитий вд лют хан виршу знищити карпатськ поселення. Це завжди робочий гарний настрй.
Гост виставки зможуть дзнатися подробиц про створення фльму та посплкуватися з творцями фльму та акторами в неформальнй атмосфер в рамках фуршету. Торвальд. Автентично? Не знаю. 10 жовтня, у широкому прокат з’явиться фльм режисера Ахтема Сетаблава, який вн зняв за мотивами повст вана Франка “Захар Беркут”, у спвпрац з американцем Джоном Внном. У монгольськй навал у "Захар Беркут" брали участь справжн монголи - актори з Монгол та Казахстану. А в намистах жнок я використала коп з музейних експонатв. На що хан вдповв: Я пдкорив багато народв, завдяки таким як ти, що занадто бережуть сво майно. Розрахований укранський екшн на аудиторю 12+ та йтиме у кнотеатрах до понедлка, 15 жовтня. Але що ми бачимо? Губи, плеч, губи, плеч… один статичний поставний кадр з голою дупкою двома нжками. Режисерами проекту стали Ахтем Сейтаблав Джон Внн.
Читайте також: Вд романтики до бойовика: Найочкуванш кноновинки жовтня