Справжня яксна та незалежна журналстика потребу багато часу, зусиль та витрат, це дйсно недешево. Але ми вримо в перспективи длово журналстики в Укран, тому що вримо в перспективу Украни.
“Ми щаслив вд того, що разом з американськими кновиробниками, наше укранське кно знайшло цлснсть та високий рвень! Гордсть за свох колег, що зробили такий яксний продукт! Акторськ роботи перехоплюють дух! Звичайно, сподвамось, що в майбутньому фльми такого рвня, будуть саме украномовн в оригнал саме укранськ актори виконуватимуть головн рол. Проте, фнал картини, нехай навть з кончиною Захара Беркута, однозначно оптимстичний, у ньому вдчуваться вра у щасливе майбутн, у можливсть такого майбутнього… Чудовий склад акторв, надзвичайна атмосфера, метафоричний фльм з чтким громадянським меседжем. Дружину Захара Беркута зграла рландська акторка Елсон Дуд особисто для мене стала прикрим винятком у фльм. Я хвилююся за цей фльм як за власну дитину, яку треба вдпустити у велике плавання.
Там геро, як нагадують людей та сам принципи погляду на них. 10. "Я багато вивчала бойквський стрй та взагал укранськ традицйн прикраси. Але разом з цю сторю помтно стерся нацональний колорит. Для хорошого фльму часто достатньо одного-двох сильних акторв та стльки ж – сильних персонажв. Це вимага фнансово незалежност. За його словами, сторя, описана у повст вана Франка, "про те, що ми робимо, коли наше життя опиняться пд загрозою".
Режисер: Ахтем Сетаблав, Джон Внн Контекст - сучасних укранських реалй. Разом ми – сила!, – йдеться в допис. У ролях: Роберт Патрк, Андрй санко, Олег Волощенко, Попп Дрейтон, Ална Коваленко та нш. йдеться не тльки про безпрецедентний бюджет 113,5 млн грн, 30 млн з яких – державн. Можливо, у вонв-кочвникв теж були подбн зображення, але зараз це жорстко асоцються з Росйською мперю. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Бекраунд.
сторична драма Захар Беркут – це екранзаця однойменного твору вана Франка, який побачив свт у 1883 роц. Повторно екранзувати сюжет взявся режисер Ахтем Сейтаблав. Стрчка стала одним з переможцв 9 птчингу Держкно та отримала 30 млн. грн. з необхдних 75 млн. грн. з державного бюджету. Виробництво стрчки проходить у тснй спвпрац з колегами з США. Спврежисером стрчки став Джон Внн, а над сценарм працювали Ярослав Войцишек та Рч Ронат. Основн зйомки проводились у Карпатах, зокрема на озер Синевир та Манявському водоспад.1241 рк. Набги Монгольсько орди на слов'янськ земл не припиняються. Руйнуючи все на свому шляху, вйська хана Бурунди зупиняються у Карпат. Одного разу мисливц брати Беркути проникають у ворожий монгольський табр звльняють полонених. У вдповдь розлючений хан виршу помститися збираться йти через гори, знищуючи карпатськ селища.