Ну ось це те, що залишилося вд повст вана Франка. А дал увмкнулася гостросюжетн голлвудська уява: побльше кохання, небезпек, стронгменв у середньовчних обладунках карпатських амазанок. Бодай одн. цього достатньо.
Для зйомок фльму спецально побудували декорац селища у Васильквському район Кивсько област. Вдвдувач дзнаються подробиц про кожен з 25 образв — як та на основ чого вн створювався, як сторичн джерела використовувалися, та з якими матералами працювали майстри костюмерного цеху. Костюми прикраси - коп з музев Врю, що ця спвпраця допоможе збльшити боксофс та покаже гдн результати. Тут можна переглянути 30 найвизначнших вбрань геров, а також нш матерали фльму. Бурунда був у лют, коли про це дзнався. Так, Захар Беркут – це кно, створене за голлвудськими шаблонами. Синопсис: 1241 рк. Цей похд на танц й виршить подальшу долю Мирослави, коли й доведеться обирати мж батьком громадою Максима. Отримують вльний вд банерно реклами сайт.
Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Для мене справжня честь зграти цього персонажа, який займа таке важливе мсце в укранському фольклор". Власне, з цього починаться конфлкт, а потм уже приходить третя сила, якй байдуж наш внутршн проблеми, жах наста для всх. Однак вноч клька мсцевих мисливцв, брати Беркути, потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Цкав факти про фльм "Захар Беркут": У широкий прокат фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та CinemaDay за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить 10 жовтня. Тугар Вовк, якого не поважа Тухля та бентежить “холоп”-залицяльник до дочки, його теж знаходить. Режисери Ахтем Сетаблав, Джон Внн, Украна-США, 2019 рк. У ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Попп Дрейтон, Томм Фленаган, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майерс, Ална Коваленко, ржан Нуримбет, Вктор Жданов, Елсон Дуд, Аян Отепберген, Олег Стефан, Олвер Тревена, Даулет Абдгапаров, Марина Кошкна, Нуркен Туматав, Станслав Лозовський, Марат Абдуллав, Вкторя Клещенко-Пилипчук, Даняр Ахметов, Михайло Корженвський, Андрй Сторожик, Юрй рко, Михайло Черняков, Ална Довбуш, вгенй Лебедин, Микола Ейсмонт, Ян Клпп, Олег Невольник, Олександр Лаптй, Артемй горов, Олег Карпенко.
Друга рч стосуться д чи екшену. На велик екрани стрчка вийде 10 жовтня 2019 року. Вдумайтеся: Ахтем Сетаблав, режисер цього фльму, на майданчику керував Термнатором! Думаю, що кожен ма пти найближчим часом в кнотеатр, аби не тльки пдтримати укранське кно, а й побачити новий рвень нашо ндустр”, - подлився враженнями Анатолй Анатолч, ведучий програми Ранок з Украною на телеканал Украна, автор продюсер проекту Зе Интервьюер. Безумовно, це найправильнший шлях до того, щоб зробити картину жившою, а не картонншою. Пригадуться фнальна бйка в Самотнй вовк Маккуейд (1983) з Чаком Норрсом Девдом Керрадайном, коли вони б'ються мж собою пд акомпанемент велично симфончно поеми талйського композитора Франческо Де Мас (школа Енно Моррконе).
Музику слова написав лдер гурту Святослав Вакарчук.