Ус, звсно ж, крм Тухл. Цей похд на танц й виршить подальшу долю Мирослави, коли й доведеться обирати мж батьком громадою Максима. Монголв очкувано зграли казахськ актори, а укранським дсталися так крихти, що говорити нема про що. Захара Беркута зграв голлвудський актор Роберт Патрк, який запам’ятався укранським глядачам роллю робота у Термнатор-2. 19. для мене це стало головним недолком Захара Беркута. З хронометражу смливо можна було вирзати 30-40 хвилин екранного часу, збльшивши, наприклад, динамчнсть досить докладних батальних сцен, не мучити глядача. Разом ми – сила!, – йдеться в допис. Елементарна розкладка, подл на свого чужого. Це, як то кажуть, – повний навняк.
Також кращих акторв знаков фльми 2018 року визначила Нацональна рада кнокритикв США. “Хороший, атмосферний, яксний сторичний фльм. Та у Захара Беркута (Роберт Патрк) свй план як цьому протистояти. Круто, що цю сторю розповли знов, прямо зараз. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога. Саме через нього я зацкавився цим проктом… Та деологчна конструкця, яку прагнув втлити в життя Тугар Вовк, увйшла в конфлкт з свтобаченням Захара Беркута.
Контекст - сучасних укранських реалй. Битв тут багато, але кожна з них – не просто перестрлка з лука чи схрещен меч. На нашу землю прийшли гост, яких нхто не кликав - монголо-татари пд проводом жорстокого хана Бурунди. Про мужнсть чоловкв, жнок, дтей. Що тут говорити, вн вже у мене в телефон. У Львов вдбувся допрем’рний показ Захара Беркута. Тепер залишаться переходити до друго частини плану, але слд бути максимально обережними, щоб не видати себе не виявитися загнаними в пастку. Головну роль Захара Беркута виконав Роберт Патрк. У широкий прокат стрчка вийде 10 жовтня 2019 року. Зрадник Тугар Вовк розповв хану про секретну стежку, як пробратися до ворога та знищити х.