йдеться не тльки про безпрецедентний бюджет 113,5 млн грн, 30 млн з яких – державн. Квитки вже у продажу. мж цими двома, як ми пам'ятамо, конфлкт. Власне, з цього починаться конфлкт, а потм уже приходить третя сила, якй байдуж наш внутршн проблеми, жах наста для всх. "Уноч в безлунному лс нчого не видно, нема жодних джерел свтла. Актори, яким вриш, яких розумш, якими зачаровушся. Людина, зрозумло, не може довго знаходитися у фрустрац та ма знайти вихд. Непоганий розмах батальних сцен. Певне провисання картини ряту видовищний прорив дамби фнальна дуель Максима хана Бурундая, виконана флгранно.
Фльм йде ще дал, та навть в аспект мсця д доходить до фентезйного вимру. Орда не залиша в живих нкого свою клькстю придушу будь-як вйська. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Навряд чи варто пояснювати, хто такий ван Франко й що таке повсть Захар Беркут. Гост виставки зможуть дзнатися подробиц про створення фльму та посплкуватися з творцями фльму та акторами в неформальнй атмосфер в рамках фуршету. А от змстов акценти нацлен на укранського глядача залишилися: битися за те, що нам дороге — у свобод сутнсть. Алекс МакНколл блискуче впорався з свою роллю, показуючи як майстерн бойов навички (швидше властив нндзя), так яскраву акторську гру. В ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Попп Дрейтон, Томм Фленаган, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майерс, Ална Коваленко та н. Фльму надано категорю 12+, тобто рекомендовано його перегляд з 12 рокв.
Кадр з фльму "Захар Беркут" Для хорошого фльму часто достатньо одного-двох сильних акторв та стльки ж – сильних персонажв. Нхто не очкував, що комусь спаде на думку ризикнути пробратися через серйозну охорону, щоб звльнити полонених. У ролях: Роберт Патрк, Андрй санко, Олег Волощенко, Попп Дрейтон, Ална Коваленко та нш. Костюми прикраси - коп з музев
1241 рк. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою рухаться на захд, винищуючи все на свому шляху. Дйшовши до високих Карпатських гр, вйсько зупиняться бля пднжжя. Однак вноч клька мсцевих мисливцв брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Несамовитий вд лют хан виршу йти навпростець, щоб помститися знищити карпатськ поселення. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.