Над створенням картини працювала нтернацональна команда з Украни, США, Великобритан, Монгол, Казахстану. Режисером виступив Ахтем Сетаблав, а в якост спврежисера був задяний його голлвудський колега Джон Внн.
Ми планумо розвивати Mind Club: обсяг матералв доступних сервсв проектв. сторя маленького, але гордого народу, який бореться з незлченною раттю могутнього ворога, – цлком унверсальний зрозумлий сюжет. 7 жовтня у Львов вдбувся допрем’рний показ: обрали наше мсто, тому що тут творив ван Франко, а також под повст вдбуваються на територ сучасно Льввщини. Нараз найкасовшим укранським фльмом комед Я, ти, вн, вона (2018 рк, 6,8 млн грн), Скажене веслля (2018 рк, 5,9 млн грн, а також мультфльм Викрадена принцеса (2018 рк, 36,4 млн грн). “Це боротьба за власну домвку, за власну батьквщину, за власне кохання, за те, що ти здатен вдстоювати, за що ти здатен загинути… Це прагнення вдстоювати власний спосб життя.
"Я багато вивчала бойквський стрй та взагал укранськ традицйн прикраси. Тому ми, не довго вагаючись, виршили пдтримати стрчку, – розповв вген Шевченко, генеральний директор Carlsberg Ukraine. 1241 рк. 1241 рк. Звичайно, двчина не змогла встояти проти тако спокуси – до оточення така просунута розважальна програма ще не дйшла. Костюми прикраси - коп з музев
Його гонорар треба було витратити на нормальних координатора та хореографа бов та групу каскадерв. Генеральний меда-партнер та бродкастер: телеканал УкранаЗ повст вана Франка зробили досить унверсальний дуже видовищний фльм для захдного ринку, але шкода, що настльки вторинний Режисер зазначив, що вс ноземн актори прочитали цю повсть ставили дуже багато запитань. Актори Парку були одягнен в костюми фльму та грали на барабанах, трембтах й нших народних автентичних нструментах. Я сподваюся, що, крм того, що воно динамчне, яскраве, воно також наповнене змстом емоцями”, – зазначив режисер. “Зокрема Роберт Патрк (Захар Беркут) Томм Фленаган (Тугар Вовк) дуже цкавились тим, звдки бере початок ця легенда що зараз вдбуваться в Укран. Жести, з яких роблять гфки. З настанням свтанку хану доповдають про те, що трапилося.
Вн зазначив, що лтература Франка, зокрема “Захар Беркут”, прикладом свтово лтератури. як будь-який приклад свтово лтератури вн не тльки вчний, а й завжди актуальний.