Для укранського кнопрокату сума у 35,5 млн гривень значною. Нараз найкасовшим укранським фльмом комед Я, ти, вн, вона (2018 рк, 6,8 млн грн), Скажене веслля (2018 рк, 5,9 млн грн, а також мультфльм Викрадена принцеса (2018 рк, 36,4 млн грн).Скел, зведен на Трощин, клька десяткв коней, тисяч костюмв ручно роботи, Карпати та озеро Синевр, а ще - голлвудськ актори.
“Це надзвичайно захоплюючий екшн з крутими акторами – не тльки укранськими. Ти нби розумш, що хн притягнули за вуха, що все зроблено шаблонно, незграбно. UA, на вдновлених декорацях величезно грсько ущелини, створено спецально для фльму. Святослав Вакарчук спецально для Захара Беркута написав псню Перевал, яка стала саундтреком. Такий дещо пафосний висновок лишився мом пслясмаком вд допрем’рного перегляду стрчки.
Вдало зображен кнн битви – до 70 вершникв у кадр. Спецально для Захара Беркута були збудован декорац величезно грсько ущелини, селища Тухля та матку Тугара Вовка. З хронометражу смливо можна було вирзати 30-40 хвилин екранного часу, збльшивши, наприклад, динамчнсть досить докладних батальних сцен, не мучити глядача. Монголи справжн йдеться не тльки про безпрецедентний бюджет 113,5 млн грн, 30 млн з яких – державн. Хоча загалом при такому мнмум лричних сцен (увага, невеличкий спойлер – навть однй нтимнй сцен!) почуття геров та хн стосунки передан зрозумло щиро. Перед нами типовий голлвудський сторичний бойовик, жанрове кно у дус 300 спартанцв або Тро, а точнше – дуже вдала спроба прищепити хн до нашого. Бонус. Атмосфера, яка трима вд першого кадру до останньо 132-о хвилини.
Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. за п’ять рокв я бачив свою маму свого батька тльки трич”, – розповв Ахтем. Телевзйна прем’ра вдбудеться 2020 року на канал Украна вдбудеться у 2020 роц. З дроту виплтали фбули, нагрудн пдвски. Що тут говорити, вн вже у мене в телефон. Якщо у вашого бзнесу виникли проблеми з непорядними чиновниками чи конкурентами – ми проаналзумо, чи хня поведнка системною, разом зможемо виршити цю проблему. На широкому екран глядач побачать: Андря санка (Кборги), Олега Волощенка (Сторожова Застава), Роберта Патрка (Термнатор 2: Судний день, Мцний горшок 2, Останнй кногерой, Ангели Чарл 2), Цегмда Церенболда (Вйсько Мин Бала), Томм Фленагана (Хоробре серце, Гладатор, Мсто грхв ), Попп Дрейтон (Абатство Даунтон, Русалочка), Аяна Утепбергена (Вйсько Мин Бала, Дамантовий меч), Алекса МакНколла (5-та хвиля, Аксель), Вктора Жданова (Кборги), ржана Нуримбета (Сторожова Застава, Сардар, Меч перемоги, Наречена), Елсон Дуд (ндана Джонс останнй хрестовий похд, Вид на вбивство), Алну Коваленко, Дуалета Абдигапарова (Кочвник, Лквдатор, Орда), Рок Майрса, Олега Стефанова, Нуркена Туматава (МакМафя), Олвера Тревену, Марину Кошкну, Марата Абдулава (Лквдатор, Тараз), Станслава Лозовського, Даняра Ахметова, Вкторю Клещенко-Пилипчук та нших.