28 лютого 2020 року у кномережах Литви старту показ укранського епосу Захар Беркут, який у литовському кнопрокат виходить пд назвою Nenugalet (Непереможений). Також у фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв – з Украни та Казахстану. Я сподваюся, що, крм того, що воно динамчне, яскраве, воно також наповнене змстом емоцями”, – зазначив режисер. У команд проекту: режисер Ахтем Сетаблав, спврежисер Джон Внн, автори сценарю Ярослав Войцешек, Рчард Ронат, оператор Юрй Король, художник-постановник Владислав Одуденко, художниця по костюмах Антонна Белнська. А фльм, як ми пам'ятамо, знмався як серйозна заявка на культурний експорт. Розлючений хан готовий стерти з лиця земл ус карпатськ поселення. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. Бюджет “Захара Беркута” 113 млн гривень, з який 30 млн надало Державне агентство Украни з питань кно. Ми планумо розвивати Mind Club: обсяг матералв доступних сервсв проектв. Трейлер кнострчки: "Захар Беркут"Вийшов у прокат фльм "Захар Беркут".
На псню “Перевал” також зняли клп, де кадри з фльму; окрем кадри з Святославом Вакарчуком вдзняли на натурному майданчику студ Film. Елементарна розкладка, подл на свого чужого. Алекс МакНколл блискуче впорався з свою роллю, показуючи як майстерн бойов навички (швидше властив нндзя), так яскраву акторську гру. Головне свято дня розпочнеться о 19. з необхдних 75 млн. На зйомки фльму пшло 113 мльйонв гривень.
Такий дещо пафосний висновок лишився мом пслясмаком вд допрем’рного перегляду стрчки. Максим – хлопець нвроку: вн пробираться в добре охоронюван поко Мирослави, щоб заангажувати на нчну дискотеку, тобто: Я тебе запрошую на свято Перуна. Чи не в так часи ми зараз живемо? Чи не змушен укранц вдстоювати сво право на свй власний спосб життя, на власну гднсть?” – пролунало вд режисера риторичне запитання. Колабораця з ноземними акторами - американськими, монгольськими, казахськими, британськими, - за переконанням режисера, дозволить вивести укранську культуру на свтовий рвень. Наш Гладатор, День незалежност, 300 спартанцв та той же Володар перснв разом. Ця стрчка — наймасштабнший сторичний екшн часв незалежно Украни, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Оригнальна назва: Захар Беркут Однак вноч клька мсцевих мисливцв - брати Беркути - потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Захар Беркут хоча б схожий на фльм, де було проведено якусь роботу хоча б у послдовност само оповд при перенос на екран. Ця орда рухаться на захд, знищуючи все на свому шляху.
Як голлвудський актор Роберт Патрк вживався у роль мешканця Карпат Х столття, як знмали монгольську навалу будували грське селище для фльму - розповда ВВС News Украна.