Квитки вже у продажу.Сьогодн, 9 жовтня, у столичному кнотеатр “Кивська Русь” вдбудеться масштабна прем’ра сторично драми “Захар Беркут“.
Фльм не справля враження конкурентоспроможного, вн вторинний, вн банальний, таких фльмв було вже безлч. Монголв очкувано зграли казахськ актори, а укранським дсталися так крихти, що говорити нема про що. Це не деменця. Генеральний меда-партнер бродкастер: ТРК Украна Згадумо шкльний курс з укрансько лтератури.
Чи виникне у масового глядача ще й бажання переглянути цей нехай вторинний, але безперечно гарний фльм? За вдповддю на це питання треба йти в кнотеатр особисто. А нам, думаю, не потрбно нчого пояснювати. У далогах Захара Беркута – безодня клше банальних висловв, на кшталт: Я знав, що ти це скажеш! У фльм часто трапляються огрхи: нод пдкачу темп, нод саундтрек набрида… Постановка бльшост бов, будьмо вдверт, слабка, це видно з рзкого монтажу, що скаче. Вн також зазначив, що жодного разу не чув вн ноземних зрок, яких багато знялося у фльм, якихось особливих забаганок. Ще один ункальний елемент свту Захара Беркута – пам’ятну монету, присвячену прем’р фльму, появ яко сприяв Ощадбанк – можна було придбати просто в хол кнотеатру. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою рухаться на захд, винищуючи все на свому шляху. Вн зазначив, що лтература Франка, зокрема “Захар Беркут”, прикладом свтово лтератури. Я сподваюся, що, крм того, що воно динамчне, яскраве, воно також наповнене змстом емоцями”, – зазначив режисер. Нагадамо, 28 листопада в широкий укранський прокат вийде сторичний трилер Цна правди польсько режисерки Агнешки Голланд, генеральним меда партнером якого виступа канал Украна. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав.
Тод у нього буде гарна доля, – подлився своми сподваннями режисер Ахтем Сетаблав. 28 лютого 2020 року у кномережах Литви старту показ укранського епосу Захар Беркут, який у литовському кнопрокат виходить пд назвою Nenugalet (Непереможений). Захар Беркут хоча б схожий на фльм, де було проведено якусь роботу хоча б у послдовност само оповд при перенос на екран. Читайте також: Вд романтики до бойовика: Найочкуванш кноновинки жовтня Тепер хан буде робити все, щоб помститись та повнстю позбутись мсцевих мешканцв. Для зйомок фльму спецально побудували декорац селища у Васильквському район Кивсько област. В нашй стрчц дуже багато так званих екшен-сцен, тому така спвпраця майже на рвн нтуц з камерою — це дуже важливо”, – пдкреслив Сетаблав.
А о 18.15 год вдбудеться екскурся виставкою Свт Захара Беркута. Вдвдувач дзнаються подробиц про кожен з 25 образв — як та на основ чого вн створювався, як сторичн джерела використовувалися, та з якими матералами працювали майстри костюмерного цеху.