Це одна з топових команд, що займаться сторичними фльмами, особливо у робот з кньми. З цього моменту вс провдн рол в картин були вддан захдним акторам, а у Ахтема навть з'явився американський спврежисер – Джон Внн. Бодай одн. Плюси. У ролях: Алекс МакНколл Роберт Патрк Попп Дрейтон Томм Фленаан Андрй санко Цегмд Церенболд Олег Волощенко Рок Майрс Ержан Нуримбет Ална Коваленко Це не для 2019-го року, коли вс ми розбалуван Netflix`ами Джокерами. Стрчка стала одним з переможцв 9 птчингу Держкно та отримала 30 млн. (Я свдомо заздалегдь не вивчала акторський склад, щоб не шукати в героях ноземний слд, а фльм повнстю знмали англйською з укранським дубляжем). Контекст - сучасних укранських реалй. Захар Беркут хоча б схожий на фльм, де було проведено якусь роботу хоча б у послдовност само оповд при перенос на екран.
Мсцев мисливц на чол з Захаром Беркутом абсолютно не хочуть знищення поселень, тому створили свй план, як зупинити монголв раз назавжди. Серед мсцевих жителв ватажок орди знаходить зрадника, який вдкрива йому тамних хд у горах. Ця орда рухаться на захд, знищуючи все на свому шляху. Як в цлому роботою Церенболда в "Захар Беркут". Роберт Патрк розповв про ставлення до свого персонажу: "Найбльш близькою в образ Захара для мене виявилася саме його воля до боротьби за свою свободу. Там геро, як нагадують людей та сам принципи погляду на них.
Бажате читати першим найважливш новини Луцька та Волин? Приднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram. Головною рушйною ж силою фльму син Захара Максим – спритний молодий мисливець, який закохуться у дочку боярина Тугара Вовка. Дружину Захара Беркута зграла рландська акторка Елсон Дуд особисто для мене стала прикрим винятком у фльм. 30 год в кнотеатр Multiplex Spartak. Однак у Беркут все це здаться якимось чужордним, злегка недоречним.
Розрахований укранський екшн на аудиторю 12+ та йтиме у кнотеатрах до понедлка, 15 жовтня. Покажуть стрчку й за кордоном. Якщо глядачам сподобаться, не виключають можливост продовжити час прокату в кнотеатрах.