На бойовик знадобилось 50 знмальних днв, майже половина з них - 24 - були нчними.
Над фльмом працювала укранська кнокомпаня Kinorob та американська компаня CinemaDay. Все це про один з найдорожчих фльмв в стор Украни, однойменну екранзацю сторично повст вана Франка "Захар Беркут", прем'ра яко вдбулася 10 жовтня у Кив. У Львов вдбудеться допрем’рний показ сторичного екшену Захар Беркут. Вдсутнсть штучного. Фльм Ахтема Сетаблава та Джона Внна, як повсть Франка, не можна вважати сторичними у прямому сенс.
Напвгол ван з Максимом, як на початку фльму бгають лсом спритно метають у дерева сокири, якби не нюанси зовншност, легко зйшли б, наприклад, за пвнчноамериканських нданцв. Трейлер кнострчки: "Захар Беркут"Вийшов у прокат фльм "Захар Беркут". Звичайно, автори стрчки сподваються на мжнародний прокат: вкладен в зйомки грош на мсцевому кноринку вдбити в принцип неможливо. ua. Саме тому ми створюмо можливсть платно щомсячно пдписки – Mind Club. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога, — йдеться в синопсис фльму. Цьому успхов сприяв не тльки величезний, бльш нж стомльйонний, бюджет фльму, але й Роберт Патрк у рол Захара Беркута, старйшини грського карпатського села, який майже власноруч зупинив монгольський захдний похд 1241 року. Ось тльки для захдного глядача хн мена та обличчя нчого б не сказали. "Я люблю сторю.
У темряв точаться й ус розмови (прямо якась хронка партизанського руху). До реч, це стосуться не тльки кривавих сцен: пд час побутових романтичних теж на що подивитись. - Було примно працювати над святковими костюмами. Ну от чому коваль такий сильний, чому його сил придляють стльки уваги? А щоб камння перекидати! Хто бачив – той зрозум. я точно знаю, що саме я звдти взяв. мою особистою гордстю те, що наш укранськ артисти жодним чином не поступаються голлвудським акторам”, – наголосив Сетаблав. Бурунда люту. Захар Беркут мг бути яким завгодно, але це кно, майже не дина козирна риса якого повинна була бути у екшен.
Вийшов епчний трейлер найбльш очкуваного укранського фльму ц осен – сторичного екшену Захар Беркут, генеральним меда-партнером якого канал Украна.