Жести, з яких роблять гфки. Пригадуться фнальна бйка в Самотнй вовк Маккуейд (1983) з Чаком Норрсом Девдом Керрадайном, коли вони б'ються мж собою пд акомпанемент велично симфончно поеми талйського композитора Франческо Де Мас (школа Енно Моррконе). Це цкаво: Нов фльми грудня 2018: найкращ прем'ри мсяця А там сюжетний поворот: Тугар Вовк виявляться натуральним зрадником, вн дружить з ворогом, тож тухольцям доводиться самотужки боротися за волю незалежнсть. У широкий прокат стрчка вийде 10 жовтня 2019 року. Максим запрошу Мирославу на язичницьке свято, а там танц, звитяги, ходння по вугликах, трембти внки з вогниками на загадковому озер. Особливо псля успху фльму 2006 року з Джерардом Батлером у головнй рол. Нараз найкасовшим укранським фльмом комед Я, ти, вн, вона (2018 рк, 6,8 млн грн), Скажене веслля (2018 рк, 5,9 млн грн, а також мультфльм Викрадена принцеса (2018 рк, 36,4 млн грн).
Тому, напевно, за недотримання взагал будь-чого цей фльм не можна критикувати: за появу у фльм персонажа з ншого столття на м’я Богун, за напвздохлого двоглавого гуся на медальйонах монголв, за те, що монголи розумють укранську, а укранц – монгольську, розмовляючи кожен на свой мов, за феричний фалчний камнь на верхвц гори та за концерти Роберта Патрка на дримб посеред озера Синевир для Даждьбога, Перуна та нших язичницьких богв. Львв’яни першими в Укран побачать цей фльм вже 7–го жовтня. Атмосфера, яка трима вд першого кадру до останньо 132-о хвилини. Вдався саундтрек – гарний мкс електронно та симфончно музики. Бо це красива карпатська легенда в популярнй нтерпретац. , звичайно, те, що любить глядача — мсцева автентика. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Це спльний укрансько-американський художнй фльм режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Вна.
Окрм того, у хол кнотеатру вдбулася виставка костюмв, як були створен спецально для зйомок стрчки художником-костюмером Антонною Белнською. В Укран давно говорили про створення видовищного сторико-патротичного екшена в дус бойовика 300 спартанцв. Зазначимо, що офцйний саундтрек до сторичного екшену “Захар Беркут” записав гурт “Океан Ельзи”. Це наш, якщо бажате, карпатський пеплум чи середньовчний епос. Це було б не дивно, якщо б конструкця ущелина-село-ущелина не знаходилась на гребн довго гори. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. А ця сторя (Захар Беркут - Ред. Той свт, який лежить поза межами нашого дому, ма бути добрим до нашо дитини, тобто до нашого фльму.
28 лютого 2020 року у кномережах Литви старту показ укранського епосу Захар Беркут, який у литовському кнопрокат виходить пд назвою Nenugalet (Непереможений).