Коли на одного запрошеного гостя стльки ролей, краще просто стояти на мсц, що Патрк й робить з стоцизмом. Ми запрошумо вас стати частиною Mind Club. “сторя Захара Беркута та вдважних тухольцв – це сторя про одну з головних речей у свт – про мужнсть. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Дружину Захара мати Максима Раду доврили зображувати 53-рчнй рландськй акторц та модел Елсон Дуд (ндана Джонс останнй хрестовий похд), яка вразила на екран не стльки свою грою, скльки клькстю ботоксу в обличч, що не дуже в'язалося з образом мешканки стародавнх Карпат. Вс нш екшн-сцени настльки ж цкаво дивитися, як заглядати у бетономшалку чи пральну машину пд час роботи. Що не сподобалося? Кнокартина Сетаблава Внна – це досить вльна екранзаця популярно лтературно класики, оброблено сценаристами Ярославом Войцешеком Рчардом Ронатом.
Мнуси картини. 7 жовтня у Львов вдбувся допрем’рний показ: обрали наше мсто, тому що тут творив ван Франко, а також под повст вдбуваються на територ сучасно Льввщини. Також у фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв – з Украни та Казахстану. Нагадамо, Американський нститут кномистецтва в США назвав найкращ фльми та серали 2018 року. Сцени, як залишаються з тобою ще деклька тижнв псля фльму.
А ця сторя (Захар Беркут - Ред. Старйшину Захара Беркута зграв зоряний американський актор (хоч дещо побляклий) – Роберт Патрк, найбльшу популярнсть якому принесла роль рдкого робота-вбивц в Термнатор-2: Судний день (1991). Там геро, як нагадують людей та сам принципи погляду на них. Розмах був востину голлвудський. Далеко не щороку на екранах показують укранське кно такого розмаху, з такою претензю, з таким бюджетом. Несамовитий вд лют хан виршу знищити карпатськ поселення. Вноч туди проникло клька мсцевих мисливцв - брати Беркути, як звльнили всх полонених. Вдео: РБК-УкранаУ мереж з'явилось перше промо до майбутнього укранського екшну "Захар Беркут" за мотивами повст вана Франка. сторя маленького, але гордого народу, який бореться з незлченною раттю могутнього ворога, – цлком унверсальний зрозумлий сюжет.
У команд проекту: режисер Ахтем Сетаблав, спврежисер Джон Внн, автори сценарю Ярослав Войцешек, Рчард Ронат, оператор Юрй Король, художник-постановник Владислав Одуденко, художниця по костюмах Антонна Белнська. Продюсери: гор Олесов, Юрй Карновський, Джефф Райс, Раджа Коллнз.