Всеукранська прем’ра стрчки запланована на 10 жовтня 2019 року.
Ми запрошумо вас стати частиною Mind Club. З партнерами почали працювати дещо пзнше. Автори залучили до партнерства дистриб'юторську компаню MMD UA та канал Украна. Вдео оприлюднили на канал YouTube FILM. Недотягли. Вийшов епчний трейлер найбльш очкуваного укранського фльму ц осен – сторичного екшену Захар Беркут, генеральним меда-партнером якого канал Украна. На зйомки фльму пшло 113 мльйонв гривень. "Я люблю сторю.
Контекст - сучасних укранських реалй. Кадром, де ватажок загарбникв хан Бурунда, втлений монголом Цемгдом Церенболдом, вирина з темряви, можна милуватися вчно. Слоган фльму - У свобод моя суть. Так, Цегмд Церенболд, який зграв хана Бурунду, а також тисячник та вовода його вйська Даулет Абдгапаров та Даняр Ахметов разом брали участь у популярному серал Netflix "Марко Поло". Клепарвська, 18) вдкриться виставка Свт Захара Беркута. Для клпу були використан кадри з фльму. Також у фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв — з Украни та Казахстану.
Ну , зрештою, з точки зору нашого – це, поза всякими сумнвами, винятковий фльм. У далогах Захара Беркута – безодня клше банальних висловв, на кшталт: Я знав, що ти це скажеш! У фльм часто трапляються огрхи: нод пдкачу темп, нод саундтрек набрида… Постановка бльшост бов, будьмо вдверт, слабка, це видно з рзкого монтажу, що скаче. Святослав Вакарчук спецально для Захара Беркута написав псню Перевал, яка стала саундтреком. Фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить на велик екрани 10 жовтня 2019 року. Все це разом може звести з розуму не тльки геолога, а й пересчного глядача. Сюжет. А ця сторя (Захар Беркут - Ред. Власники бзнесу, що стануть пдписниками Mind, отримають доступ до агрегатора системних порушень вд аналтикв Mind та партнерв Cкажи. Основну сюжетну канву повст Франка збережено: 1241 рк, громада карпатського села Тухля намагаться протистояти навал монголв. Укранського фльму, який чи не вперше в стор укранського кнематографу розказав про патротичн реч якраз без жодно нотки пафосу.
Як голлвудський актор Роберт Патрк вживався у роль мешканця Карпат Х столття, як знмали монгольську навалу будували грське селище для фльму - розповда ВВС News Украна.