Одного разу вноч мисливцям братам Беркутам вдаться пробратися у ворожий монгольський табр звльнити полонених. Боронь Боже! Вн не настльки поганий, яким мг би бути – це вже точно. Режисером виступив Ахтем Сетаблав, а в якост спврежисера був задяний його голлвудський колега Джон Внн. На пдступах до Карпат вйсько зупинилося, готуючись перетнути гори. По сут, няких психологчних трансформацй у фльм ми не спостергамо. Вдсутнсть штучного. це не погано.
Виробництвом фльму займалися Kinorob CinemaDay. Жанр: бойовик, сторичний екшен Прем’ра Захара Беркута в укранських кнотеатрах запланована на 10 жовтня. Добравшись до Карпат, вйсько зупиняться на нчлг. Хба що природа навколо них помтно багатша.
Режисером виступив Ахтем Сетаблав, а в якост спврежисера був задяний його голлвудський колега Джон Внн. Бережися, монголе, начувайся, загарбник! "Уноч в безлунному лс нчого не видно, нема жодних джерел свтла. Що тут говорити, вн вже у мене в телефон. Ну а все нше – нескнченна рзанина бг лсами. Чудовий склад акторв, надзвичайна атмосфера, метафоричний фльм з чтким громадянським меседжем. Однак у Беркут все це здаться якимось чужордним, злегка недоречним. ua Group договр про надання пакету послуг на спецальних умовах для виробництва, промотування та дистрибуц сторичного екшену Захар Беркут. Генеральним спонсором фльму та прем'ри була ТМ "Льввське.
Сетаблав додав, що знайшов у книжц те, що перегукуться з його власними вдчуттями: “Я вдкрив для себе багато емоцй, як закладен всередин цього твору. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. за п’ять рокв я бачив свою маму свого батька тльки трич”, – розповв Ахтем.