Щодо мжнародного прокату вн сказав, що команда фльму мр про нього, але найголовнший глядач – тут, в Укран.
У картин зграли: Томм Фленаган ("Хоробре серце" (1995), "Гра" (1997), "Гладатор" (2000)), Роберт Патрк ("Термнатор 2: Судний день", "Переступити межу" (2005), "Мст у Террабтю" (2006)), Елсон Дуд ("ндана Джонс Останнй хрестовий похд" (1989), мн-серал "Копальн царя Соломона"). Але, все-таки, з огляду на перспективу мжнародного прокату, кольоровсть тльки б додала бонусв фльму. Грим – нереально крутий! Одяг, якого пошили бльше трьох тисяч одиниць – неймоврний. Проте багато деталей, символв та образв дозволяють зчитати паралел з сучасними подями та конфлктом укранцв з ншим агресором. Музику слова написав лдер гурту Святослав Вакарчук. Право на показ (мжнародна назва стрчки The Rising Hawk – Яструб, що злта) вже придбали спаня, Франця, таля, Пвденна Корея, США, Японя, ндя, Молдова. Це дм-фортеця, яка захища свох мешканцв. Я сподваюся, що, крм того, що воно динамчне, яскраве, воно також наповнене змстом емоцями”, – зазначив режисер. Ряд кнотеатрв пропонуватимуть ранков та денн сеанси за спецальною цною для органзованих переглядв.
Було проведено клька експедицй в Карпати. Костюми прикраси - коп з музев У далогах Захара Беркута – безодня клше банальних висловв, на кшталт: Я знав, що ти це скажеш! У фльм часто трапляються огрхи: нод пдкачу темп, нод саундтрек набрида… Постановка бльшост бов, будьмо вдверт, слабка, це видно з рзкого монтажу, що скаче. Отримують вльний вд банерно реклами сайт. Навряд чи варто пояснювати, хто такий ван Франко й що таке повсть Захар Беркут. ua у Кив.
Захд розпочнеться о 19:00, початок сеансу – о 20:30. Також не треба забувати, що ця стрчка – продукця з англомовним актором та знмалася на англйськй мов, а потм фльм ще дублювався укранською. Що тут говорити, вн вже у мене в телефон. Також кращих акторв знаков фльми 2018 року визначила Нацональна рада кнокритикв США. Продюсерами фльму з американського боку Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз. саме деологчний конфлкт для мене головним — конфлкт мж Тугаром Вовком Захаром Беркутом. На широкому екран глядач побачать: Андря санка (Кборги), Олега Волощенка (Сторожова Застава), Роберта Патрка (Термнатор 2: Судний день, Мцний горшок 2, Останнй кногерой, Ангели Чарл 2), Цегмда Церенболда (Вйсько Мин Бала), Томм Фленагана (Хоробре серце, Гладатор, Мсто грхв ), Попп Дрейтон (Абатство Даунтон, Русалочка), Аяна Утепбергена (Вйсько Мин Бала, Дамантовий меч), Алекса МакНколла (5-та хвиля, Аксель), Вктора Жданова (Кборги), ржана Нуримбета (Сторожова Застава, Сардар, Меч перемоги, Наречена), Елсон Дуд (ндана Джонс останнй хрестовий похд, Вид на вбивство), Алну Коваленко, Дуалета Абдигапарова (Кочвник, Лквдатор, Орда), Рок Майрса, Олега Стефанова, Нуркена Туматава (МакМафя), Олвера Тревену, Марину Кошкну, Марата Абдулава (Лквдатор, Тараз), Станслава Лозовського, Даняра Ахметова, Вкторю Клещенко-Пилипчук та нших.
Фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить на велик екрани 10 жовтня 2019 року.