Синопсис: 1241 рк. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою рухаться на захд, винищуючи все на свому шляху. Дйшовши до високих Карпатських гр, вйсько зупиняться бля пднжжя. Однак вноч клька мсцевих мисливцв, брати Беркути, потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Несамовитий вд лют хан виршу йти навпростець, щоб помститися знищити карпатськ поселення. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.Оригнальна назва: Захар Беркут
вишенька на торт — саундтрек вд самого "Океану ельзи". Незабаром стало вдомо, що режисером екранзац цього твору став трумфатор Золото дзии – 2017 Ахтем Сейтаблав (його вйськова драма Кборги взяла шсть нагород). Але не дивуйтеся, якщо герой Захара Беркута почне казати про якусь рчку, яко у стрчц взагал нема. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. сторя маленького, але гордого народу, який бореться з незлченною раттю могутнього ворога, – цлком унверсальний зрозумлий сюжет.
Врю, що ця спвпраця допоможе збльшити боксофс та покаже гдн результати. Вдсутнсть штучного. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". "Захара Беркута" знмали неподалк Синевирсько поляни. Як голлвудський актор Роберт Патрк вживався у роль мешканця Карпат Х столття, як знмали монгольську навалу будували грське селище для фльму - розповда ВВС News Украна.
В головних ролях: Роберт Патрк, Томм Фленаан, Алекс МакНколл, Попп Дрейтон, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майрс, Ержан Нуримбет, Ална Коваленко Але потм виникла дея зробити фльм у копродукц з США. Екранзаця однойменно повст укранського класика вана Франка, у кносценарй адаптували Ярослав Войцешек та Рчард Ронат. Це дуже важлива складова профес актора. На велик екрани стрчка вийде 10 жовтня 2019 року. Не впевнена, що зменшення хньо клькост не вплинуло б на динамку фльму… та все ж, як на мене, романтичну лню фльму можна було б трохи пдсилити. Також не треба забувати, що ця стрчка – продукця з англомовним актором та знмалася на англйськй мов, а потм фльм ще дублювався укранською.
Ми планумо розвивати Mind Club: обсяг матералв доступних сервсв проектв. Уже сьогодн вс члени клубу: