сторичний екшн за повстю вана Франка "Захар Беркут" став без перебльшення найгучншою найдорожчою укранською прем'рою року. йдеться не тльки про безпрецедентний бюджет 113,5 млн грн, 30 млн з яких – державн. Щоби вперше представити спльне дтище режисерв Ахтема Сетаблава (Украна) Джона Внна (США) творц картини орендували найбльший кнотеатр крани – столичну "Кивську Русь", привезли артиств з кньми та вогняним шоу з однойменного парку, зробили в хол виставку костюмв влаштували грандозну вечрку. Розмах був востину голлвудський. Як задум фльму – для експорту за кордон його вдразу знмали англйською мовою з ноземними акторами, а на головну роль карпатського старйшини покликали Роберта Патрка, вдомого за роллю рдкого робота Т-1000 у культовому бойовику "Термнатор 2: Судний день".
Захд розпочнеться о 19:00, початок сеансу – о 20:30. Також у фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв — з Украни та Казахстану. По сут, няких психологчних трансформацй у фльм ми не спостергамо. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. Продовжуючи дивитися фльм Захар Беркут онлайн, буде цкаво зрозумти, що розлючений хан вируша в дорогу готуться знищити вс поселення в горах, де спробують сховатися колишн ув'язнен. Вони були здивован Карпатами, варениками з вишнею… вони були дуже готов до спвпрац, що вдчувалось на майданчику. Отримують вльний вд банерно реклами сайт. Дивться тизер онлайн на Радо МАКСИМУМ! Ця стрчка — наймасштабнший сторичний екшн часв незалежно Украни, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Склад акторв хня гра.
Автентично? Не знаю. Сподваюся, те, що ми зробили з командою, знайде вдгук у серцях глядачв та змусить замислитися. Отримують вльний вд банерно реклами сайт. сторя маленького, але гордого народу, який бореться з незлченною раттю могутнього ворога, – цлком унверсальний зрозумлий сюжет. Зазначимо, що офцйний саундтрек до сторичного екшену “Захар Беркут” записав гурт “Океан Ельзи”. Розрахований укранський екшн на аудиторю 12+ та йтиме у кнотеатрах до понедлка, 15 жовтня. Це дуже важлива складова профес актора.
Найбльший кнотеатр крани стане майданчиком для постановочних бов, виставки костюмв, вогняного кнного шоу та звукв справжнх трембт“, – сказано в повдомленн. Стереотипнсть геров впада в око з перших кадрв Захара Беркута. Такий дещо пафосний висновок лишився мом пслясмаком вд допрем’рного перегляду стрчки. Сподваюся, цей фльм увйде в сторю, як наша марка, — наголосив пан Смлянський. Читайте також: Вд романтики до бойовика: Найочкуванш кноновинки жовтня
Сетаблав додав, що знайшов у книжц те, що перегукуться з його власними вдчуттями: “Я вдкрив для себе багато емоцй, як закладен всередин цього твору. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. за п’ять рокв я бачив свою маму свого батька тльки трич”, – розповв Ахтем.