Щодо створення костюмв, аксесуарв, збро, предметв побуту, автори фльму консультувались з сториками, а також залучили до спвпрац 40 укранських майстрв ремсникв. У ролях: Алекс МакНколл Роберт Патрк Попп Дрейтон Томм Фленаан Андрй санко Цегмд Церенболд Олег Волощенко Рок Майрс Ержан Нуримбет Ална Коваленко Вдео: РБК-УкранаУ мереж з'явилось перше промо до майбутнього укранського екшну "Захар Беркут" за мотивами повст вана Франка. Колоритний круглолиций актор переграв свох вдомих колег – його бошся ним захоплюшся. Ну як взагал серйозно можна обговорювати драматизм картини, де безсердечному монголов-вбивц в обличчя кричать надривне: Чому ти це робиш ?! Н, н н.
“Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. , звичайно, найбльша краса цього фльму — Карпати. Захар Беркут не позбавлений чеснот. Мен здаться, що переосмислити цнност ма кожен з нас та подивитися цей фльм”, - вген Галич, лдер гурту О. Зйомки проходили влтку 2018 року поряд з Синевирською Поляною в Карпатах пд Кивом, де була створена масштабна декораця грсько ущелини. Жести, з яких роблять гфки. Далеко не щороку на екранах показують укранське кно такого розмаху, з такою претензю, з таким бюджетом. ця ущелина стала для мене найважчою та цкавою роботою. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце".
В головних ролях: Роберт Патрк, Томм Фленаан, Алекс МакНколл, Попп Дрейтон, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майрс, Ержан Нуримбет, Ална Коваленко Тугар Вовк, якого не поважа Тухля та бентежить “холоп”-залицяльник до дочки, його теж знаходить. Режисер - Ахтем Сетаблав, який до цього зняв "Кборгв". Зрозумють х за кордоном чи н — не так вже й важливо. тому я прочитав його, передивився клька разв надзвичайний фльм Леонда Осики. Тепер вн вважа свом обов'язком помститися кривдникам знищити мсцев поселення.