Додамо, що загалом на створення фльму пшло 1000 днв та 113 мльйонв гривень. До зйомок залучили близько 500 акторв, з яких половина знмалася у батальних сценах.
Тугар Вовк – галицький боярин та прибув на Тухольщину, оскльки сам Данило Галицький дав йому у володння ц земл. Як голлвудський актор Роберт Патрк вживався у роль мешканця Карпат Х столття, як знмали монгольську навалу будували грське селище для фльму - розповда ВВС News Украна. Продюсерами фльму з американського боку Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз. Також не треба забувати, що ця стрчка – продукця з англомовним актором та знмалася на англйськй мов, а потм фльм ще дублювався укранською. тод серед не таких вже й поганих декорацй та костюмв ми б мали шанс побачити фльм, псля якого можна було б длитись якщо не патротичним пднесенням, то хоч вигуками захоплених глядачв: А як вн його мечем! А ти бачив як вн на коня заскочив?! коли так жести зроблено професйно, з любов’ю та вмнням, ми й можемо не розумти чому саме цей кадр залишаться у пам’ят. На нашу землю прийшли гост, яких нхто не кликав – монголо-татари пд проводом жорстокого хана Бурунди. Однак вноч клька мсцевих мисливцв - брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Та у Захара Беркута (Роберт Патрк) свй план як цьому протистояти.
Над створенням картини працювала нтернацональна команда з Украни, США, Великобритан, Монгол, Казахстану. КУРС писав, що роль укранського нацонального героя з повст вана Франка викону американець Роберт Патрк, вдомий за роллю безжального робота-вбивц "Т-1000" у другй частин "Термнатора". Його гонорар треба було витратити на нормальних координатора та хореографа бов та групу каскадерв. я точно знаю, що саме я звдти взяв. А ця сторя (Захар Беркут - Ред. Допомагають створювати та розвивати яксну незалежну длову журналстику.
Це не для 2019-го року, коли вс ми розбалуван Netflix`ами Джокерами. 1241 рк. Глядач зустрли картину гучними оплесками та привтали творцв стрчки з успхом. Так прокти стають можливими, тльки коли багато людей вкладають свою енергю. нехай боги виршать долю прокату Захара Беркута…Оригнальна назва:
Захд розпочнеться о 19:00, початок сеансу – о 20:30.