Якщо ви читате нас, якщо вам подобаться та ви цнуте те, що ми робимо, – пропонумо вам вступити до спльноти Mind.
Ну як взагал серйозно можна обговорювати драматизм картини, де безсердечному монголов-вбивц в обличчя кричать надривне: Чому ти це робиш ?! Н, н н. Ще одним голлвудським актором, який прихав на зйомки до укранських Карпат, був Томм Фленаган, якого ми знамо за фльмами "Хоробре серце", "Гладатор", "Вартов Галактики 2". А нам, думаю, не потрбно нчого пояснювати. Основн зйомки проводились у Карпатах, зокрема на озер Синевир та Манявському водоспад. До консультацй були залучен спецалсти з стор та музейн працвники. Уже сьогодн вс члени клубу: Роберт Патрк розповв про ставлення до свого персонажу: "Найбльш близькою в образ Захара для мене виявилася саме його воля до боротьби за свою свободу.
А що стосуться прац, безпосередньо втлення свого персонажа, я жодного разу не стикався з тим, щоб хтось з них не знав або, не дай Боже, свого тексту, або контексту того, що ми знмамо, або був не готовий фзично. Художниця костюмв Антонна Белнська перекону, що у "Захар Беркут" глядач не побачать жодно детал, яку можна купити в магазин сьогодн. Завдяки масштабност, проект став дйсно ункальним явищем в укранськй кнондустр. Кадр з фльму "Захар Беркут"У прокат вийшов Захар Беркут – ще одне укранське кно бльш-менш патротичного спрямування. Елементарна розкладка, подл на свого чужого. Фльму надано категорю 12+, тобто рекомендовано його перегляд з 12 рокв. Особливо псля успху фльму 2006 року з Джерардом Батлером у головнй рол.
У фльм "Захар Беркут" також знмалися: Алекс МакНколл, Попп Дрейтон, Томм Фленаган, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майерс, Ална Коваленко, Ержан Нуримбет, Вктор Жданов, Елсон Дуд, Аян Отепберген нш. Окрм цього, з нагоди прем’ри фльму, в Укран випустили тематичну марку та србну монету вд “Ощадбанку”. Найгрша риса фльму в його затягнутост. Цкав факти про фльм "Захар Беркут": О 17. Але тут ситуацю, як не дивно, врятувала темрява печери, де все вдбувалося. Не Мирослава, а молода ельфйка Дженфер Коннел! Не брат Максима, а троянський Гектор! Не Богун, а вкнг-берсерк! А все тому, що геро ц пдпорядкован закону чеховсько рушниц. У Захар Беркут ними – аж кишить.