У ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Попп Дрейтон, Томм Фленаган, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майерс, Ална Коваленко, ржан Нуримбет, Вктор Жданов, Елсон Дуд, Аян Отепберген, Олег Стефан, Олвер Тревена, Даулет Абдгапаров, Марина Кошкна, Нуркен Туматав, Станслав Лозовський, Марат Абдуллав, Вкторя Клещенко-Пилипчук, Даняр Ахметов, Михайло Корженвський, Андрй Сторожик, Юрй рко, Михайло Черняков, Ална Довбуш, вгенй Лебедин, Микола Ейсмонт, Ян Клпп, Олег Невольник, Олександр Лаптй, Артемй горов, Олег Карпенко.
Гелв кул у нчному лс Я хвилююся за цей фльм як за власну дитину, яку треба вдпустити у велике плавання. Справжня яксна та незалежна журналстика потребу багато часу, зусиль та витрат, це дйсно недешево. У понедлок, 7 жовтня, у Львов вдбудеться допрем’рний показ сторичного екшену Захар Беркут. Недотягли. Про це Льввському порталу повдомили органзатори заходу.
Такий дещо пафосний висновок лишився мом пслясмаком вд допрем’рного перегляду стрчки. Тому ми, не довго вагаючись, виршили пдтримати стрчку, – розповв вген Шевченко, генеральний директор Carlsberg Ukraine. Звичайно, автори стрчки сподваються на мжнародний прокат: вкладен в зйомки грош на мсцевому кноринку вдбити в принцип неможливо. Хоча загалом при такому мнмум лричних сцен (увага, невеличкий спойлер – навть однй нтимнй сцен!) почуття геров та хн стосунки передан зрозумло щиро. У головнй рол сторичного екшена Захар Беркут знявся американський актор Роберт Патрк, вдомий по фльму Термнатор-2. Автентично? Не знаю. А в намистах жнок я використала коп з музейних експонатв. У ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Попп Дрейтон, Томм Фленаган, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майерс, Ална Коваленко, ржан Нуримбет, Вктор Жданов, Елсон Дуд, Аян Отепберген, Олег Стефан, Олвер Тревена, Даулет Абдгапаров, Марина Кошкна, Нуркен Туматав, Станслав Лозовський, Марат Абдуллав, Вкторя Клещенко-Пилипчук, Даняр Ахметов, Михайло Корженвський, Андрй Сторожик, Юрй рко, Михайло Черняков, Ална Довбуш, вгенй Лебедин, Микола Ейсмонт, Ян Клпп, Олег Невольник, Олександр Лаптй, Артемй горов, Олег Карпенко. “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. В ролях: Алекс МакНколл, Роберт Патрк, Попп Дрейтон, Томм Фленаган, Андрй санко, Цегмд Церенболд, Олег Волощенко, Рок Майерс, Ална Коваленко та н.
Патрк, класичний приклад актора одн рол, термнатора Т-1000 з фльму Джеймса Кемерона Термнатор 2, звсно, тут не головним гером. Сильне кно. Монголв очкувано зграли казахськ актори, а укранським дсталися так крихти, що говорити нема про що. сторичний екшен Захар Беркут став найбльш очкуваною укранською кнотеатральною прем'рою ц осен. Такий дещо пафосний висновок лишився мом пслясмаком вд допрем’рного перегляду стрчки. Стрчка позбавлена ??яскравих фарб, це дещо напружу. Простий, зрозумлий сюжет, який можна перенести куди завгодно: у пострадянське кримнальне середовище 90-х, в Англю часв норманських набгв чи, як у Захар Беркут, – у Карпати XIII столття. Укранський кнематограф як явище, постать автора Франка сам сюжет не могли залишити байдужими. Дружину Захара Беркута зграла рландська акторка Елсон Дуд особисто для мене стала прикрим винятком у фльм. Для укранського кнопрокату сума у 35,5 млн гривень значною.
Фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить на велик екрани 10 жовтня 2019 року.