Свобода, традиц, сторя – те, що об’дну укранцв. саме про це наша нова псня”, - додав лдер “Океану Ельзи” та автор псн, Святослав Вакарчук. Слоган фльму - У свобод моя суть. Верховний правитель настльки озлоблений всм, що вдбуваться, що не здогадуться в яку дурну пастку вн потрапив. Про це сказав режисер фльму “Захар Беркут” Ахтем Сетаблав в розмов з журналстами на гала-прем’р в кнотеатр “Кивська Русь”, повдомля Укрнформ. Укранська команда на чол з Сетаблавим вдповда за всю творчу та змстовну частину Захара Беркута, а голлвудськ партнери забезпечують комункацю з мжнародним акторським складом стрчки та допомагатимуть з просуванням проекту на пвнчноамериканському ринку. Перше бажання, яке виника псля перегляду "Захара Беркута" – це термново взяти квитки до Карпат, прекрасних у будь-який час року. Друга рч стосуться д чи екшену. Режисер стрчки – Ахтем Сетаблав, спврежисер – Джон Внн, оператор – Юрй Король. Фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить на велик екрани 10 жовтня 2019 року.
Про це повдомляться на фейсбук-сторнц стрчки. Вн гра як справжнй професйний заробтчанин у рол Дда Мороза в перод новорчних ялинок, жодного разу на даючи засумнватися, що вн Захар Беркут – кремезний дд, старйшина вльного села Тухл, батько всм Карпатам та двом чудовим синам-мисливцям вану та Максиму й люблячий чоловк. Переконлив бо на шаблях та сокирах (як, щоправда, повсякчасна темрява заважала докладно розгледти). Набги Монгольсько орди на слов'янськ земл не припиняються. “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. До зйомок долучився Голвуд. Будьмо справедливими. Актор вважа, що сторя про Захара Беркута близька кожнй людин. Ми планумо розвивати Mind Club: обсяг матералв доступних сервсв проектв. Львв’яни першими в Укран побачать цей фльм вже 7–го жовтня.
Я говорю про сценарй фльму, про оповдальний матерал. Було проведено клька експедицй в Карпати, до консультацй залучен спецалсти з стор та музейн працвники. Зазначимо, що офцйний саундтрек до сторичного екшену “Захар Беркут” записав гурт “Океан Ельзи”. Прем’ра Захара Беркута в укранських кнотеатрах запланована на 10 жовтня. Тут все як в бойовику, особливо це помтно у комчних сценах: брати нескнченно пдколюють один одного, Максим ховаться у кмнат Мирослави, у Тухл прожива життрадсний п’яниця-веселун… Дотримались навть найголовнших голлвудських трендв: вд епчних масових побощ до фемнзму. Все це про один з найдорожчих фльмв в стор Украни, однойменну екранзацю сторично повст вана Франка "Захар Беркут", прем'ра яко вдбулася 10 жовтня у Кив.
Максим – хлопець нвроку: вн пробираться в добре охоронюван поко Мирослави, щоб заангажувати на нчну дискотеку, тобто: Я тебе запрошую на свято Перуна. Будуть танц. Багаття гортиме всю нч. Звичайно, двчина не змогла встояти проти тако спокуси – до оточення така просунута розважальна програма ще не дйшла. Цей похд на танц й виршить подальшу долю Мирослави, коли й доведеться обирати мж батьком громадою Максима.