Бо це красива карпатська легенда в популярнй нтерпретац. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Майже половина фльму — це власне добротний екшн. Битви, двобо, засдки, кнн трюки та нша середньовчна картинка. , звичайно, те, що любить глядача — мсцева автентика. Максим запрошу Мирославу на язичницьке свято, а там танц, звитяги, ходння по вугликах, трембти внки з вогниками на загадковому озер. Автентично? Не знаю. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. , звичайно, найбльша краса цього фльму — Карпати. "Захара Беркута" знмали неподалк Синевирсько поляни. Гори у фльм вийшли рзними — денними нчними, коли треба — живими, а коли — мстичними. вишенька на торт — саундтрек вд самого "Океану ельзи". Що тут говорити, вн вже у мене в телефон.
Сподваюся, цей фльм увйде в сторю, як наша марка, — наголосив пан Смлянський. Дал: ми аж надто часто пдносимося до неба лтамо над Карпатами. квадратних метрв штучних скель з'явилися на Трощин. Бо це красива карпатська легенда в популярнй нтерпретац. хня доля настльки очевидною для глядача, що у фльм просто нема нчого несподваного. Вд сюжету, створеного Франка, крм головних геров битви Мирослави Максима з ведмедем мало що залишилося.
Над проектом працювали до 40 майстрв, як дослджували сторичний одяг та створювали костюми, м допомагали ремсники з цло Украни. - Над фльмом працювала нтернацональна команда з Украни, США, Великобритан, Монгол, Казахстану. Це несерйозно. Костюми прикраси - коп з музев “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка.
Безумовно, це найправильнший шлях до того, щоб зробити картину жившою, а не картонншою. Можливо, тому автори фльму були милосердними та намалювали цю гору так, щоб навть той самий пересчний глядач побачив, що село Тухля та вся гора навколо не – це не дуже добре виконаний CGI-ефект. Львв’яни першими в Укран побачать цей фльм. У широкий прокат стрчка вийде 10 жовтня 2019 року. Ще один ункальний елемент свту Захара Беркута – пам’ятну монету, присвячену прем’р фльму, появ яко сприяв Ощадбанк – можна було придбати просто в хол кнотеатру. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога, — йдеться в синопсис фльму. Ранше повдомлялося, що до знмально команди Захара Беркута придналися голвудськ колеги. Як голлвудський актор Роберт Патрк вживався у роль мешканця Карпат Х столття, як знмали монгольську навалу будували грське селище для фльму - розповда ВВС News Украна.
Ще один ункальний елемент свту Захара Беркута – пам’ятну монету, присвячену прем’р фльму, появ яко сприяв Ощадбанк – можна було придбати просто в хол кнотеатру. Андрй Пишний, Голова правлння Ощадбанку розповв: Можна сказати, що нас позбавили шансу вдмовитися вд участ в прокт. На наше ршення вплинуло багато чинникв. Укранський кнематограф як явище, постать автора Франка сам сюжет не могли залишити байдужими.