До цього фльму вони знмалися в багатьох сторичних проктах, зокрема, й свтового масштабу. Так, Цегмд Церенболд, який зграв хана Бурунду, а також тисячник та вовода його вйська Даулет Абдгапаров та Даняр Ахметов разом брали участь у популярному серал Netflix "Марко Поло".
Основну сюжетну канву повст Франка збережено: 1241 рк, громада карпатського села Тухля намагаться протистояти навал монголв. Розлючений хан готовий стерти з лиця земл ус карпатськ поселення. Бурунда був у лют, коли про це дзнався. Грське селище Х столття було нелегко реконструювати, розповдають автори фльму, адже збереглося дуже мало нформац про т часи в Карпатах. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин. Ус геро деалзован донезмоги: тухольц, отже, хорош, а монголи поган. com.
А там, де спроба – завжди ймоврнсть успху. Однак вноч клька мсцевих мисливцв - брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Для мене справжня честь зграти цього персонажа, який займа таке важливе мсце в укранському фольклор". Геро фльму Захар Беркут не шкодують нкого готов знищити будь-кого, хто спробу стати у них на шляху. UA, на вдновлених декорацях величезно грсько ущелини, створено спецально для фльму. Але боротися за свободу – це ще не все. Дйшовши до Карпатських гр, вони виршили трохи вдпочити, розбити табр. Склад акторв хня гра.
Так, Захар Беркут – це кно, створене за голлвудськими шаблонами. Львв’яни першими в Укран побачать цей фльм вже 7–го жовтня. Оригнальна назва Звичайно, двчина не змогла встояти проти тако спокуси – до оточення така просунута розважальна програма ще не дйшла. - Кноробота "Захар Беркут" знята за мотивами оповдання вана Франка. Все це про один з найдорожчих фльмв в стор Украни, однойменну екранзацю сторично повст вана Франка "Захар Беркут", прем'ра яко вдбулася 10 жовтня у Кив. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога, — йдеться в синопсис фльму.
Режисер стрчки – Ахтем Сетаблав, спврежисер – Джон Внн, оператор – Юрй Король. Продюсери: гор Олесов, Юрй Карновський, Джефф Райс, Раджа Коллнз. Автори сценарю: Ярослав Войцешек, Рчард Ронат Ронат за мотивами повст вана Франка Захар Беркут.