Зазначимо, що офцйний саундтрек до сторичного екшену “Захар Беркут” записав гурт “Океан Ельзи”. На псню “Перевал” також зняли клп, де кадри з фльму; окрем кадри з Святославом Вакарчуком вдзняли на натурному майданчику студ Film.ua з спецальними декорацями грсько ущелини.
15 год вдбудеться екскурся виставкою Свт Захара Беркута. Епчний екшн. КУРС писав, що роль укранського нацонального героя з повст вана Франка викону американець Роберт Патрк, вдомий за роллю безжального робота-вбивц "Т-1000" у другй частин "Термнатора". Джон Внн, Джефф Райс, Юрй Карновський та Раджа Коллнз — представники Голлвуду. для мене це стало головним недолком Захара Беркута. Було б непогано перемагати у боротьб за свободу! А ось цього можна досягти тльки за одн умови: днсть народу, взамна пдтримка одне одного.
(Я свдомо заздалегдь не вивчала акторський склад, щоб не шукати в героях ноземний слд, а фльм повнстю знмали англйською з укранським дубляжем). Й тепер маленьке село Тухля на чол з Захаром Беркутом буде протистояти Бурунд з його ордою та Тугару Вовку з його дружиною. тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. "Вдтворити природу - це найскладнше завдання. Smart Power. Зйомки проходили влтку 2018 року поряд з Синевирською Поляною в Карпатах пд Кивом, де була створена масштабна декораця грсько ущелини. Вектор зрозумлий, чого хотли досягти – ясно.
Спецально для сторичного екшену було створено понад 600 оригнальних костюмв, що склало бльше нж 3000 одиниць одягу, сотн екземплярв збро, аксесуарв, прикрас, посуду. Якось вноч дво мсцевих мисливцв – брати Беркути – пробираються до ворожого табору та звльняють бранцв. В результат вийшов вельми переконливий лицар без страху докору. Наш Гладатор, День незалежност, 300 спартанцв та той же Володар перснв разом. У Захар Беркут ними – аж кишить. , звичайно, найбльша краса цього фльму — Карпати. У Львов вдбувся допрем’рний показ Захара Беркута. Понад три тисяч костюмв шили клька мсяцв. 10 жовтня в укранський прокат вийшов перший повнометражний укрансько-американський фльм – Захар Беркут. Завдяки масштабност, проект став дйсно ункальним явищем в укранськй кнондустр.
Квитки вже у продажу.Сьогодн, 9 жовтня, у столичному кнотеатр “Кивська Русь” вдбудеться масштабна прем’ра сторично драми “Захар Беркут“.