|
Захар Беркут 2020 дивитися онлайн фiльм #788
Дивитися фiльм Захар Беркут
"Я багато вивчала бойквський стрй та взагал укранськ традицйн прикраси. в цьому дуже допомогли експедицйн матерали з музею "Шевченквський Гай" у Львов, - розповла, як шукала де для створення жночих образв у фльм Антонна Белнська. - Було примно працювати над святковими костюмами. Там багато вишивки, рзних прикрас, як ми робили вручну. З дроту виплтали фбули, нагрудн пдвски. А в намистах жнок я використала коп з музейних експонатв. Пощастило взяти у колекцонерв таких три пдвски, зняти з них форму й вдлити цю красу".
Всеукранська прем’ра фльму Захар Беркут вдбудеться 10 жовтня 2019 року, а телевзйна прем’ра – в 2020 роц на канал Украна, який генеральним меда-партнером проекту. Над фльмом працювали укранська кнокомпня Kinorob та американська компаня CinemaDay. Протистоять монголам жител старовинного села Тухля, вс як на пдбр: мисливц, вони, геро. Ось ц сам голлвудськ стандарти Захара Беркута, бува, даються взнаки. сторичний екшн за повстю вана Франка "Захар Беркут" став без перебльшення найгучншою найдорожчою укранською прем'рою року. Згадумо шкльний курс з укрансько лтератури. Тому вноч вони пробирають до табору монголв та звльняють полонених. Також кращих акторв знаков фльми 2018 року визначила Нацональна рада кнокритикв США.
“Головне, що це кно про справжню Украну. Коли можна переглянути? тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. Ось тльки для захдного глядача хн мена та обличчя нчого б не сказали. Також не треба забувати, що ця стрчка – продукця з англомовним актором та знмалася на англйськй мов, а потм фльм ще дублювався укранською. Вноч туди проникло клька мсцевих мисливцв – брати Беркути, як звльнили всх полонених. Якось вноч дво мсцевих мисливцв – брати Беркути – пробираються до ворожого табору та звльняють бранцв. Автори сценарю: Ярослав Войцешек, Рчард Ронат Ронат за мотивами повст вана Франка Захар Беркут. Головну роль Захара Беркута виконав Роберт Патрк. Якби не зрада Тугара Вовка, жител Карпат мали б набагато бльше шансв на перемогу у нервнй боротьб з монголами, а так – все закнчилося типово для укрансько стор: трагчно не без смертей.
Режисер: Ахтем Сетаблав, Джон Внн Тут все як в бойовику, особливо це помтно у комчних сценах: брати нескнченно пдколюють один одного, Максим ховаться у кмнат Мирослави, у Тухл прожива життрадсний п’яниця-веселун… Дотримались навть найголовнших голлвудських трендв: вд епчних масових побощ до фемнзму. Захар Беркут хоча б схожий на фльм, де було проведено якусь роботу хоча б у послдовност само оповд при перенос на екран. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою доходить до Карпатських гр. Бурунда був в лют, коли про це дзнався. Ранше повдомлялося, що до знмально команди Захара Беркута придналися голвудськ колеги. Але разом з цю сторю помтно стерся нацональний колорит. У проект узяли участь також голлвудськ колеги. У Львов глядачв познайомлять з цлим всесвтом Захара Беркута, який вирс з знаково для всх укранцв повст вана Франка.
Зйомки вдбувалися в Карпатах, на озер Синевир, та пд Кивом.
Ключов слова: Захар Беркут 2020 дивитися онлайн фiльм кно Захар Беркут 2020 дивитися онлайн Захар Беркут 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац х ф Захар Беркут Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн hd Захар Беркут 2020 дивитися онлайн Захар Беркут фiльм 2020 прем'ра Захар Беркут кно Захар Беркут 2020 дивитися онлайн фiльм hd Захар Беркут онлайн hd Захар Беркут художнй фiльм дивитися фiльм Захар Беркут без рестрац подивитися фiльм Захар Беркут Захар Беркут фiльм 2020 дивитися Захар Беркут hd онлайн
Хти прокату: @csgtadne376 #mjiwt 4666 P264M4M7 @wvqijay19 #qjepgwde 2561 7M3OGFZ8LS @hoxaqmm556 #crkjuqxe 1525 G7LB2A9RC @eswiyfig347 #oytqknua 3938 S7G66JDIA8 @zwieuam364 #srmbf 1204 XT2KTXL0UB @tfuubff644 #ugjzd 1223 XQ48R6S94R @jgbjrga888 #xdcdhjar 8460 VZTVH6B
. |
|