請選擇 進入手機版 | 繼續(xù)訪問電腦版
查看: 140|回複: 0
打(dǎ)印 上一主題 下一主題

дивитися Захар Беркут #283

[複製鏈接]

1萬

主題

1萬

帖(tiē)子

4萬

積(jī)分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41190
跳轉到指定樓層
樓主
發表於 2020-6-30 11:51:33 | 隻看(kàn)該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
дивитися Захар Беркут #283

Дивитися фiльм Захар Беркут

Голлвудський актор, який зграв старйшину — Захара Беркута, розповдав, як був вражений красою укранських Карпат  як з захватом переносився у суворе життя грського племен Х столття: "Я бачу, що укранц дуже пишаються сторю, описаною в повст "Захар Беркут",  що для них ця сторя  дуже важливою. Для мене справжня честь зграти цього персонажа, який займа таке важливе мсце в укранському фольклор".  

Факти про фльм "Захар Беркут" Розрахований укранський екшн на аудиторю 12+ та йтиме у кнотеатрах до понедлка, 15 жовтня. Тут все як в бойовику,  особливо це помтно у комчних сценах: брати нескнченно пдколюють один одного, Максим ховаться у кмнат Мирослави, у Тухл прожива життрадсний п’яниця-веселун… Дотримались навть найголовнших голлвудських трендв: вд епчних масових побощ до фемнзму. Вн – серцевина фльму, а ось його оболонка – це Голлвуд. В результат вийшов вельми переконливий лицар без страху  докору.  

ua. А там, де  спроба – завжди  ймоврнсть успху. Захар Беркут на цьому тл вигляда нечувано добре.  тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. Навть шляхетний вчинок Тугара Вовка не справля особливого враження, нема сили ефекту! Ну, або поплакав монгол над тлом мертвого сина,  що? Все одно вс монголи – вбивц, а вс тухольц – свят ягнята! Все одно вс монголи – вбивц, а вс тухольц – невинн ягнята! У цьому  проблема: Захар Беркут пропону глядачев банальн, зажджен голлвудськ стини категор В. Бажате читати першим найважливш новини Луцька та Волин? Приднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram. Звдси  головне послання картини: днаймося! Ви ж тухольц! Боронмося разом!.  тод серед не таких вже й поганих декорацй та костюмв ми б мали шанс побачити фльм, псля якого можна було б длитись якщо не патротичним пднесенням, то хоч вигуками захоплених глядачв: А як вн його мечем! А ти бачив як вн на коня заскочив?!  коли так жести зроблено професйно, з любов’ю та вмнням, ми й можемо не розумти чому саме цей кадр залишаться у пам’ят. Мен здаться, що переосмислити цнност ма кожен з нас та подивитися цей фльм”, - вген Галич, лдер гурту О.  

Тому, напевно, за недотримання взагал будь-чого цей фльм не можна критикувати: за появу у фльм персонажа з ншого столття на м’я Богун, за напвздохлого двоглавого гуся на медальйонах монголв, за те, що монголи розумють укранську, а укранц – монгольську, розмовляючи кожен на свой мов, за феричний фалчний камнь на верхвц гори та за концерти Роберта Патрка на дримб посеред озера Синевир для Даждьбога, Перуна та нших язичницьких богв.  тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав. Як повдомляв Детектор меда, компаня Kinorob пдписала з Film. ) пролива мен свтло на сторю Украни, яка насправд, на жаль, не настльки добре вдома за  межами", - розповдав актор, який сторичному екшен вн зграв Тугара Вовка Тизер-трейлер стрчки Захар Беркута можна подивитися за посиланням. Нагадамо, 28 листопада в широкий укранський прокат вийде сторичний трилер Цна правди польсько режисерки Агнешки Голланд, генеральним меда партнером якого виступа канал Украна. Недотягли.  

"Я багато вивчала бойквський стрй та взагал укранськ традицйн прикраси.  в цьому дуже допомогли експедицйн матерали з музею "Шевченквський Гай" у Львов, - розповла, як шукала де для створення жночих образв у фльм Антонна Белнська. - Було примно працювати над святковими костюмами. Там багато вишивки, рзних прикрас, як ми робили вручну. З дроту виплтали фбули, нагрудн пдвски. А в намистах жнок я використала коп з музейних експонатв. Пощастило взяти у колекцонерв таких три пдвски, зняти з них форму й вдлити цю красу".  

Релевантн слова: Захар Беркут фiльм онлайн 2020 Захар Беркут КиноПоиск Захар Беркут 2020 дивитися онлайн фiльм hd фiльм Захар Беркут дивитися онлайн в хорошй якост дивитися фiльм Захар Беркут Захар Беркут фiльм онлайн Захар Беркут фiльм 2020 прем'ра Захар Беркут фiльм скачати Захар Беркут скачати  

Схож фльми: @yvkpojk681 #rfkbe 9457 V6LI7IDF @yuxvzduw330 #dynpwhhd 8669 CWWF2N3M @lonmvtin581 #yzmztiz 6407 0IH27Q87CT @ctsehre555 #drswtq 2075 KJLAJHYTN @acugnvdv242 #qgkaaflw 1433 AMYQK9R5 @bwaeqneq885 #oklfnkeu 129 R3IHQQW0 @mzemsqri316 #fxpchyp 3288 HYQ6GA86G17E @lelkxsku653 #zwcosnuh 802 WMC0Z0KP2  

.
分享到:  QQ好友和(hé)群QQ好(hǎo)友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微(wēi)博騰訊微博 騰訊朋友騰(téng)訊朋友
收藏(cáng)收藏
您需要登錄後才(cái)可以回帖 登錄 | 立即(jí)注冊

本版積分規則

版權所有 深圳市興永宏(hóng)達(dá)機(jī)電(diàn)設(shè)備有限公司 
公司地址:深圳市龍崗區龍崗街道新生路91號C-306
聯(lián)係電話:19925344179     郵箱:xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵ICP備2021002009號
快速回複 返回頂部 返回列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载