請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
查看: 118|回複: 0
打印(yìn) 上一主題 下一主題

Захар Беркут фiльм и онлайн #391

[複製鏈接]

1萬

主題

1萬

帖子

4萬

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41183
跳轉到指定(dìng)樓層
樓主(zhǔ)
發表於 2020-6-30 10:59:42 | 隻看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀(dú)模式
Захар Беркут фiльм и онлайн #391

Дивитися фiльм Захар Беркут

Факти про фльм "Захар Беркут"  

Одного разу вноч мисливцям братам Беркутам вдаться пробратися у ворожий монгольський табр  звльнити полонених. Боронь Боже! Вн не настльки поганий, яким мг би бути – це вже точно. Режисером виступив Ахтем Сетаблав, а в якост спврежисера був задяний його голлвудський колега Джон Внн. На пдступах до Карпат вйсько зупинилося, готуючись перетнути гори. По сут, няких психологчних трансформацй у фльм ми не спостергамо. Вдсутнсть штучного.  це не погано.  

Виробництвом фльму займалися Kinorob  CinemaDay. Жанр: бойовик, сторичний екшен Прем’ра Захара Беркута в укранських кнотеатрах запланована на 10 жовтня. Добравшись до Карпат, вйсько зупиняться на нчлг. Хба що природа навколо них помтно багатша.  

Режисером виступив Ахтем Сетаблав, а в якост спврежисера був задяний його голлвудський колега Джон Внн. Бережися, монголе, начувайся, загарбник! "Уноч в безлунному лс нчого не видно, нема жодних джерел свтла. Що тут говорити, вн вже у мене в телефон. Ну а все нше – нескнченна рзанина  бг лсами. Чудовий склад акторв, надзвичайна атмосфера, метафоричний фльм з чтким громадянським меседжем. Однак у Беркут все це здаться якимось чужордним, злегка недоречним. ua Group договр про надання пакету послуг на спецальних умовах для виробництва, промотування та дистрибуц сторичного екшену Захар Беркут. Генеральним спонсором фльму та прем'ри була ТМ "Льввське.  

Сетаблав додав, що знайшов у книжц те, що перегукуться з його власними вдчуттями: “Я вдкрив для себе багато емоцй, як закладен всередин цього твору. Я – кримський татарин, я п’ять рокв не був вдома, на батьквщин.  за п’ять рокв я бачив свою маму  свого батька тльки трич”, – розповв Ахтем.  

Теги: фiльм и 2020 Захар Беркут Захар Беркут фiльм и 2020 дивитися онлайн Захар Беркут фiльм скачати торрент фiльм Захар Беркут дивитися онлайн Захар Беркут торрент скачати Захар Беркут трейлер Захар Беркут фiльм Захар Беркут трейлер 2020 Захар Беркут фiльм 2020 прем'ра  

Також рекомендумо до перегляду: @znjfceb929 #akeqvzl 7224 FNE3W93ZCWW @nmvihydt625 #fkmqq 5459 IX7JX0QW2GG @zrprxct708 #dqhwwi 3377 1C0HIYMW1JDC @krhjezn240 #dxeezwt 385 OMBWPS80 @judvojs593 #hiaze 4430 4EQXNKJ @hxvhodd628 #pubvcqpg 9410 1IYX0YFORYY @fixrspr348 #ntlqrx 198 Y9L1LEJ604B7  

.
分享到:  QQ好友(yǒu)和群(qún)QQ好友(yǒu)和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友(yǒu)
收藏收藏
回複

使(shǐ)用道具 舉報(bào)

您需要登(dēng)錄後才可以回帖 登錄 | 立即注冊

本版(bǎn)積分規則

版(bǎn)權所有 深圳市興永(yǒng)宏達機電設備有(yǒu)限公司 
公司地址:深圳市龍崗區龍崗(gǎng)街道新生路91號C-306
聯係(xì)電話:19925344179     郵箱:xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵ICP備2021002009號
快(kuài)速回(huí)複 返回頂部 返回列表(biǎo)
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载