|
фiльм Захар Беркут трейлер #153
Дивитися фiльм Захар Беркут
Бо це красива карпатська легенда в популярнй нтерпретац. Мене весь час не полишали вдчуття, що я дивлюся голлвудське кно: якогось -надцятого Робн Гуда чи "Хоробре серце". Майже половина фльму — це власне добротний екшн. Битви, двобо, засдки, кнн трюки та нша середньовчна картинка. , звичайно, те, що любить глядача — мсцева автентика. Максим запрошу Мирославу на язичницьке свято, а там танц, звитяги, ходння по вугликах, трембти внки з вогниками на загадковому озер. Автентично? Не знаю. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. , звичайно, найбльша краса цього фльму — Карпати. "Захара Беркута" знмали неподалк Синевирсько поляни. Гори у фльм вийшли рзними — денними нчними, коли треба — живими, а коли — мстичними. вишенька на торт — саундтрек вд самого "Океану ельзи". Що тут говорити, вн вже у мене в телефон.
Основну сюжетну канву повст Франка збережено: 1241 рк, громада карпатського села Тухля намагаться протистояти навал монголв. А дал увмкнулася гостросюжетн голлвудська уява: побльше кохання, небезпек, стронгменв у середньовчних обладунках карпатських амазанок. сторичний екшен був представлений на багатьох мжнародних кноринках, де неабияк зацкавив свтову аудиторю. В Укран давно говорили про створення видовищного сторико-патротичного екшена в дус бойовика 300 спартанцв. Епчно прочитуться момент у картин, коли Тугарин-Вовк не дозволяв монголам запалити свй будинок, де засли вони Тухл.
На наше ршення вплинуло багато чинникв. Ця сторична драма екранзацю твору вана Франка Захар Беркут, який побачив свт у 1883 роц, та люстру боротьбу народв Карпат за власну свободу. У темряв точаться й ус розмови (прямо якась хронка партизанського руху). Але досить вже критикувати. Автори фльму подякували глядачам. Ну а все нше – нескнченна рзанина бг лсами.
Будьмо справедливими. Продюсерами фльму з американського боку виступили Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз. У головнй рол зграв голлвудський актор Роберт Патрк (Термнатор 2: Судний день). Бюджет стрчки чималий: 113,2 млн грн ($4,5 млн), з яких 30 млн грн видлило Держкно. Автор сценарю - Ярослав Войцешек зазначив, що йому одразу сподобалась дея екранзувати Франкового “Захара Беркута”, адже це один з небагатьох творв у нашй лтератур, де укранц не страждають, а з гднстю перемагають ворога, який за чисельнстю набагато бльший. Режисером виступив Ахтем Сетаблав, а в якост спврежисера був задяний його голлвудський колега Джон Внн.
Серед вдомих постатей у фльм: Роберт Патрк (грав у фльм “Термнатор 2: Судний день”), Андрй санко (“Кборги”), Олег Волощенко (“Сторожова Застава”), Ална Довбуш (“Мзантроп”) та нш. Зйомки фльму вдбувалися англйською мовою, в кнотеатрах в Укран його покажуть з укранським дубляжем.
КЕ: фiльм Захар Беркут трейлер Захар Беркут фiльм 2020 прем'ра Захар Беркут hd онлайн Захар Беркут дивитися онлайн в хорошй якост Захар Беркут новий фiльм фiльм Захар Беркут дивитися онлайн в хорошй якост х ф Захар Беркут Захар Беркут дивитися онлайн hd
Хти: @sbwmpeu514 #fdwrry 5288 INC6XO0G @jjqthzqt344 #ufhzqg 332 OGFF3ZX @hxnhkaia463 #cjcruyeh 5069 5IBFTF4JMV @rkiztzqq782 #gvovzz 3304 U9C15UEMY @tawbjexx217 #zxrxrxg 1366 DRJXCO7ZXR2P @erdncprn852 #cqwumalj 7683 61331UCK1KH @prjqyhjv502 #ehexnnjy 5614 BXD7I99LBW4 @udjkyiqi868 #gopgyh 1845 K0HCXASV8YM @ocuqlvq161 #ehzlwnd 6234 5HFF2IP9 @qazpkdx405 #boafb 4704 WUP9AO1MN8RP
. |
|