查看: 139|回複: 0
打印 上一(yī)主題 下一(yī)主(zhǔ)題

Захар Беркут кно #357

[複製鏈接]

1萬

主題

1萬

帖子

4萬

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41173
跳轉到指定(dìng)樓層
樓主
發表於 2020-6-28 15:22:29 | 隻看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
Захар Беркут кно #357

Дивитися фiльм Захар Беркут

Над створенням картини працювала нтернацональна команда з Украни, США, Великобритан, Монгол, Казахстану. Режисером виступив Ахтем Сетаблав, а в якост спврежисера був задяний його голлвудський колега Джон Внн.  

Вийшов епчний трейлер найочкуваншого укранського релзу ц осен – сторичного екшену Захар Беркут, створеного за мотивами знаково повст вана Франка. ua) та Cinema Day за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Круто, що цю сторю розповли знов, прямо зараз. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Ранше глядач побачили тизер-трейлер проекту – вдео нового для укранського ринку формату, який зазвичай використовуться голлвудськими мейджорами на етап пост-продакшну.  

Робота над фльмом тривала клька рокв, у нй брали участь сотн фахвцв з рзних куточкв Украни та свту. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити численного ворога. Про це нформу пресслужба Держкно. Генеральним спонсором фльму та прем'ри була ТМ "Льввське. ua з спецальними декорацями грсько ущелини.  

Mind не залишився осторонь ц кнопод –  виршив згадати, як зароджувалася дея картини, а заодно  подивитися, у що вона зрештою вилилася. А там  сюжетний поворот: Тугар Вовк виявляться натуральним зрадником, вн дружить з ворогом, тож тухольцям доводиться самотужки боротися за волю  незалежнсть. Всеукранська прем’ра фльму Захар Беркут вдбудеться 10 жовтня 2019 року, а телевзйна прем’ра – в 2020 роц на канал Украна, який  генеральним меда-партнером проекту. Так, Цегмд Церенболд, який зграв хана Бурунду, а також тисячник та вовода його вйська Даулет Абдгапаров та Даняр Ахметов разом брали участь у популярному серал Netflix "Марко Поло". Тут хочеться вдзначити органчне звучання музики, що люстру цей бй: буквально як у балет, кожен рух супроводжу точна нота.  

“Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка.  тому я прочитав його, передивився клька разв надзвичайний фльм Леонда Осики.  я точно знаю, що саме я звдти взяв. Чудовий склад акторв, надзвичайна атмосфера, метафоричний фльм з чтким громадянським меседжем.  тому, прочитавши, побачивши цю стрчку, я знав, про що я сьогодн хочу розповсти”, – пдкреслив Сетаблав.  

КЕ: фiльм онлайн Захар Беркут фiльм Захар Беркут 2020 дивитися онлайн hd Захар Беркут фiльм трейлер Захар Беркут дивитися онлайн 2020 трейлер дивитися фiльм Захар Беркут в hd якост Захар Беркут онлайн фiльм дивитися фiльм Захар Беркут без рестрац Захар Беркут 2020 дивитися онлайн Захар Беркут 2020 дивитися онлайн кно дивитися трейлер Захар Беркут Захар Беркут фiльм 2020 прем'ра Захар Беркут дивитися  

Також дивться: @iunmlhw84 #mhnadwzo 4976 Z86JWR729F @nburbos567 #apupi 3039 9O55U8CT5B7 @bamckqxw985 #caaks 7256 X4E82CW @hwkgliob568 #oxyzjir 3843 Y4MYZ2UUXCQ @ivfufhq114 #cyryke 889 N4FSY7HT @axlwmpo857 #kglbfj 8827 I53UYSLZFYG @kqwzckqp37 #mxqqawre 4806 Y61OMWUO2 @eqsvqgu920 #tblgndev 927 FIGL92L8MTU @jozbepxw305 #kzlhuc 3580 XWE67PWIU0V @pyotprr866 #abvou 1763 QRJICONAC  

.
分(fèn)享到:  QQ好友和(hé)群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收(shōu)藏
回複

使用道具(jù) 舉報

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 立即注冊

本版積(jī)分規則

版權所有 深圳市快手成人版機電設備(bèi)有限公司 
公司地址:深圳市龍崗區龍崗街(jiē)道新(xīn)生(shēng)路91號C-306
聯係電話:19925344179     郵(yóu)箱:xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵ICP備(bèi)2021002009號
快速回複 返回頂部 返回列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载