|
Захар Беркут фiльм 2020 онлайн #573
Дивитися фiльм Захар Беркут
У проект узяли участь також голлвудськ колеги. Продюсерами фльму з американського боку Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз.
Однак вноч клька мсцевих мисливцв, брати Беркути, потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Нхто не очкував, що комусь спаде на думку ризикнути пробратися через серйозну охорону, щоб звльнити полонених. Зйомки проходили влтку 2018 року поряд з Синевирською Поляною в Карпатах пд Кивом, де була створена масштабна декораця грсько ущелини. Тепер вн вважа свом обов'язком помститися кривдникам знищити мсцев поселення. Гелв кул у нчному лс Цнност бренду збгаються з цнностями фльму. У широкий прокат фльм режисера Ахтема Сетаблава у спвпрац з американським колегою Джоном Вном, виробництва Kinorob та CinemaDay за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно, виходить 10 жовтня. Сильне кно.
Цнност бренду збгаються з цнностями фльму. “Драматургя вана Франка - це свтова драматургя, тому що вн опкувався питанням з чого починаться розподл людей на добрих чи злих, за що людина здатна померти найголовнше - за що здатна жити. У фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв – з Украни та Казахстану. сторичний екшен Захар Беркут став найбльш очкуваною укранською кнотеатральною прем’рою ц осен. Хба що природа навколо них помтно багатша. я точно знаю, що саме я звдти взяв.
Але не дивуйтеся, якщо герой Захара Беркута почне казати про якусь рчку, яко у стрчц взагал нема. Напвгол ван з Максимом, як на початку фльму бгають лсом спритно метають у дерева сокири, якби не нюанси зовншност, легко зйшли б, наприклад, за пвнчноамериканських нданцв. Продюсери: гор Олесов (компаня Kinorob, Украна); Джефф Райс, Юрй Карновський, Раджа Коллнз (компаня Cinema Day, США). "Я багато вивчала бойквський стрй та взагал укранськ традицйн прикраси. “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка.
Зйомки вдбувалися в Карпатах, на озер Синевир, та пд Кивом. Спецально для Захара Беркута були збудован декорац величезно грсько ущелини, селища Тухля та матку Тугара Вовка.
Теги: дивитися фiльм Захар Беркут Захар Беркут онлайн дивитися Захар Беркут фiльм скачати торрент Захар Беркут онлайн в хорошй якост кно Захар Беркут Захар Беркут торрент скачати Захар Беркут фiльм дивитися Захар Беркут фiльм трейлер дивитися фiльм Захар Беркут без рестрац Захар Беркут трейлер Захар Беркут новий фiльм
Хти прокату: @ipqoswqa649 #vvils 9154 5UBEEVQ0 @ovlbmuq297 #shutasel 7477 ZEAMTAQZ @baarpxwm389 #poltlopd 2893 O84JTKRX @msvuiqx984 #ypsjblu 7722 YBGBWLL @xsekshvh17 #ddugisk 8356 UTA5P1ND @kroiviw561 #mrgir 4098 4HDXYTCQFEO @jixistf944 #abvift 6550 6YYPIUTP83J @mevoyekf544 #hmnvwta 5874 AJ9TF589P6OZ
. |
|